WeTu Analytics

Zarafa Dhow Suite

Zarafa Dhow Suite er en intim, to-værelses udsøgt, teltsuite beliggende på 130.000 hektar Selinda Reserve i det nordlige Botswana, et område, der forbinder Okavango Delta og Chobe/Savute korridorer. Få ejendomme konkurrerer placeringen af denne lille perle bygget helt under lærred, som en af de største suiter nogensinde bygget på kontinentet. Suiten ligger ved siden af Zarafa Camp, som sammen med Duba Plains og Selinda Camps er en af kun tre Relais & Chateaux ejendomme i Botswana. Med udsigt over krystalvandet i Zibadianja Lagunen, kilden til den berømte Savute Channel, hvert område af suiten har en storslået udsigt. Lagunen er også vandkilden til en enorm befolkning af dyrelivet - tørre sæsonobservationer prale bøffel og elefant af hundreder.

Zarafa Camp er udtænkt af grundlæggerne af Great Plains Conservation, der samlede deres kollektive erfaring på safari for at skabe det, de anses for at være den bedste og mest miljømæssigt innovative lejr. Zarafa betyder „den elskede“ eller „den dejlige“ på arabisk. Navnet kommer fra en giraf, som blev præsenteret for Charles X i Frankrig i 1826 af Viceroy i Egypten. Hun rejste fra Afrika i en traditionel Dhow båd, og det var på denne rejse, at hun fik sit navn afspejler hendes sande elegance og pragt.

Suiten, 210 kvadratmeter (2.260 sq ft) i omfang, er under beige, flydende lærred, med baldakin lofter og helt åbne (endnu nettede) sider. Indtastning gennem den tunge træ Lamu dør transporterer gæster til et overdådigt rum af dybe røde, brune, messing og kobber, fremkalde rigdom og skønhed.

Zarafa Dhow Suite bevarer med succes en tydelig afrikansk følelse, samtidig med at vi balancerer det sarte forhold mellem personlig og uformel og romantik og eventyr. Der er ingen lige med hensyn til dets miljømæssige legitimationsoplysninger og dens omhyggelige udnævnelser.

Selinda Reserve, ved skillevejen mellem nogle af de nordlige Botswanas mest produktive dyreliv områder, kan prale af svimlende dyreliv populationer året rundt. Hjem til nogle af de klassiske arter, såsom leopard, løve, elefant, bøffel, rød lechwe, zebra og giraf, er det også et tilflugtssted for nogle af de mere usædvanlige arter som afrikansk vilde hund (som normalt hule hver tør sæson nær lejr), gepard, roan og zobel. Og for birders, vil det ikke skuffe. Vores nærliggende afrikanske skimmer koloni er et højdepunkt, som er narrestreger af den sorte hejre på bredden af Zibadianja Lagoon. Fra Dhow Suite, flodheste er synlige i lagunen og elefant vandre gennem regelmæssigt. Natlyde vil enten lulle dig til at sove eller vække dig fra en dyb slummer. Det er et spændende område, og gæsterne er i hjertet af et vildmark eventyrland.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Zarafa Dhow Suite

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål