WeTu Analytics

Zarafa Dhow Suite

Game Drives (day and night)

Dhow Suites tilbyder komplet fleksibilitet med din egen private guide og køretøj. Drevene fokuserer på de mest komfortable og produktive tider på dagen, tidligt om morgenen og sent på eftermiddagen, men heldagsture er også ret almindelige på gæstens anmodning. Picnicbrunch kan leveres, og bilerne er fyldt med kolde drikke. Der er en specialbygget Land Cruiser specielt designet til vores forhold og fotografering (fold-down skærme og hævede tage) med fire individuelle spand sæder.

Show More
Show Less

Guided Walks

En anden stor fordel ved at holde sig inden for naturfreden er evnen til at værdsætte det fantastiske landskab til fods, fredeligt, uden støj fra motorer. Vi anbefaler stærkt denne uforglemmelige oplevelse. Normalt tidlig morgen eller aften er den bedste tid, da midten af dagen er for varmt til at vove ud af skyggen. Brug gode vandresko, en hat og neutralt farvet tøj for ikke at alarmere dyrelivet og tage kikkert. Din guide vil have vand til dig. Walks ledes af licenserede guider med skydevåben træning.

Show More
Show Less

Boat Cruises

HES Zib, Zarafas særlige pontonbåd, er en helt unik oplevelse. Det 275 m² store foddæk er komplet med sofaer, spiseplads og bar, hvor gæsterne komfortabelt kan nyde flydende brunch eller solnedture, mens de ser flodheste og elefanter i vandet. Det er også en enestående platform for fuglefugle.

Show More
Show Less

Catch-and-Release Fishing

Fly-fiskeri og stang/hjuls kit er tilgængelig for dem, der ønsker at prøve deres cast på den lokale fisk (undtagen januar og februar, når der er et moratorium for fiskeri).

Show More
Show Less

Young Explorers Programme

En fuld pensum af Bush håndværk færdigheder for vores unge opdagelsesrejsende. Dette er et gratis program, der følger i fodsporene på National Geographic Explorers-in-Residence, Dereck og Beverly Joubert. En omfattende pakke vil blive leveret til ivrige børn ved ankomsten, så de kan lære om dyreopkald, hvordan man sporer dyreliv, og andre fakta og tal om naturen. Ved afslutningen af et barns ophold bliver han/hun en Young Explorer og Conservation Ambassadør - klar til at gå ud og fortælle verden om, hvad de har lært, og hvad de også kan gøre for at beskytte dette smukke miljø.

Show More
Show Less

Photography

Suiterne har et professionelt kamera sæt, herunder to kameramoder med linser. Billeder downloades til en lagerenhed ved gæstens afgang. Hvert værelse leveres også med et par kikkert af høj kvalitet til gæst brug så godt.

Show More
Show Less

Power boating

Udforsk lagunen og kanalerne rundt i området med fladbundet motorbåd.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Zarafa Dhow Suite

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål