WeTu Analytics

Anderssons At Ongava

Centralt for designet af de nye Anderssons på Ongava er forbindelsen til naturen, og det er mest ivrigt mærkes ved vandhullet og nærliggende underjordisk visning skjul. Her har gæsterne en vandstand udsigt over den frodige vilde og fugleliv på Ongava Game Reserve, i en indstilling, der inspirerer intimitet uden indtrængen.

En centralt beliggende infinity-edge swimmingpool og det omkringliggende loungeområde giver mulighed for at slappe af i beskyttede kroge med udsigt over vandhullet og videre.

Det sociale område, hvor gæsterne samles til måltider og for at møde medmennesker dyreliv entusiaster, guider og naturalister, omfatter en undercover og udendørs spiseplads, en rummelig lounge og bar, en sunket observation terrasse og åbne pejse til at tage væk vinterkulden.

Til specialiserede fotografiske fester er der en dedikeret fotografisk krog til gennemgang og redigering af billeder. Færdiggørelsen af lejren er funktioner som en unik namibiansk curio butik, bibliotek, gratis Wi-Fi og tilslutning til forskningsdata, der er udviklet gennem mange års flittige og banebrydende videnskabelige bestræbelser på Ongava.

En kort gåtur væk med lejrens grænser er Ongava Forskningscenter, hvor hjemmehørende forskere er hjemme i laboratoriet og inden for Game Reserve. Gæster til at kommunikere med videnskab og forskning vil primært finde sted på Ongava Visitor Centre, hvor i deres fritid, gæster opfordres til at bule gennem det selvstyrede udstillingsområde. Det tilstødende 36-sæde auditorium er designet til interaktive præsentationer og diskussioner.

Unikke salgssteder

· Nærmeste tilgang til det mest produktive området i Etosha National Park

· Et sunket skjul ser ud over et populært vandhul

· Besøg i Ongava Besøgscenter

Show More
Show Less

Enquiry Form

Anderssons At Ongava

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål