WeTu Analytics

Anderssons At Ongava

Anderssons at Ongava - Excursions into Etosha National Park

Fuld- eller halvdags guidede morgenspil drev i Etosha National Park, Namibias fornemme savanne vildmarksområde, giver dig mulighed for at se de massive salt-pan og flerårige fjedre, der leverer det vand, der kræves af parkens store massefylde storvildt befolkning. Fuld dag aktivitet på anmodning og kommer med pakket frokost.

Show More
Show Less

Anderssons at Ongava - Guided Nature Walks

Tilbydes sæsonmæssigt og underlagt en tilgængelig walking guide, den guidede natur går gennem reserven vil stolt fremvise den rigelige vifte af liv, fra de usædvanlige planter til de vandrede tilpassede dyr med en chance for potentielt at nærme sig hvide næsehorn.

Show More
Show Less

Anderssons at Ongava - Hide

Anderssons skjul giver mulighed for diskret spilvisning af lejrens vandhul. Ofte frekventeres af sletter spil, herunder vortesvin, zebra, giraf og en række antilope, vandhullet tiltrækker også større spil såsom næsehorn og nogle gange endda løver.

Show More
Show Less

Anderssons at Ongava - Game drives on Ongava Game Reserve

Guidede eftermiddag/aften spil drev finder sted på den private Ongava Game Reserve. Reserven er berømt for sin befolkning af næsehorn og løve, samt andre spil som den endemiske sort-faced impala.

Show More
Show Less

Ongava Information System and Visitor Centre

Gæsterne kan internere med videnskab og forskning på tværs af Anderssons og en del af denne oplevelse er en fordybelse i naturhistoriens og videnskabens verden på det nye Ongava Visitor Centre. Med snesevis af dybdegående skærme, der indeholder information om geologi, dyr, planter og økologiske funktion i denne fascinerende region, opfordres gæsterne til at bule gennem det selvstyrede udstillingsområde.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Anderssons At Ongava

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål