WeTu Analytics

Ayada Maldives

Beach Villa

Disse strandvillaer ligger på de idylliske strækninger af de hvide sandstrande og tilbyder fredelig afslapning både på den ekspansive private udendørs og dybe pool, der er omgivet af frodig vegetation, med stranden ligger kun få skridt væk.

Show More
Show Less

Sunset Beach Suite

Disse rummelige suiter ved stranden har stor opholdsstue, rummelig privat udendørs terrasse, dyb pool og haveområde, som er ideelt til romantiske private middage med direkte adgang til stranden.

Show More
Show Less

Ocean Villa

Disse over-the-water villaer er placeret over lagunen og giver mulighed for idyllisk fordybelse, mens du slapper af på havets hængekøjer med den blide lapping af bølgerne for at berolige dig. Disse rummelige villaer har egen udendørs terrasse, havhængekøjer, dyb pool, uafbrudt udsigt over horisonten og direkte adgang til lagunen.

Show More
Show Less

Sunset Lagoon Suite

Disse suiter hviler på landet med den udendørs terrasse over havet, kombinerer de unikke træk ved både den tropiske have og den magiske udsigt over lagunen. Disse villaer har et stort område med opholdsstue og soveværelse samt badeværelse åbent i den intime have. De rummelige udendørs terrasser tilbyder bløde swing sofaer, dyb pool for yderligere at forbedre de rolige omgivelser og direkte adgang til lagunen.

Show More
Show Less

Sunset Ocean Suite

Disse over-the-water suiter byder på absolut luksus og ro over Det Indiske Ocean, stort soveværelse med eget badeværelse og opholdsstue med glasgulvpanel, ekstra badeværelse og spisekammer, stor solterrasse med havhængekøjer og direkte adgang til lagunen og uendelig udsigt over horisonten.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Ayada Maldives

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål