WeTu Analytics

Evening Shade

Trip to The Winery

På Kristall Kellerei Exclusive Boutique Winery, tæt på den maleriske by Omaruru. Unik
klimaforhold såsom frost, ekstrem varme og dybgang er ingen forhindringer, men er temmelig integrerede
ind i vores prisvindende produkter.

Frugtfri og frisk er de adjektiver, der kommer til at tænke på, når du nyder vores fine vine og spiritus. Vores unikke miljø tiltrækker et væld af sjældne fugle, hvilket gør os til et fugleparadis'. Et fad med namibiske specialiteter vil runde et fredeligt ophold i rolige omgivelser.

Show More
Show Less

Nature Walk

For de gæster, der har lyst til nogle motion er der lokale herrer, der vil tage dig på enten en halv dag eller fuld dag natur vandretur i Erongo Mountains. De vil så også vise dig petroglyffer eller hule malerier efterladt hundreder af år siden af San folk. Der er to vingårde og en chocolatier i byen samt klar til at besøge. Der er en række steder i nærheden, der er værd at besøge, dinosaursporene nær Kalkfeld, Erongo-bjergene og Spitzkoppe er også tæt nok på til en dagstur.

Der er også tre nærliggende hytter, der kan tilbyde spil drev med tidligere arraignments. Mange af vores gæster bruger deres tid i Omaruru til at få vejret på vej til kysten eller til Etosha. Vi vil med glæde hjælpe med at arrangere vores gæster for nogen af ovenstående. Da jeg har boet her i 23 år, har jeg et fremragende kendskab til vejene og hvordan man bedst kan komme herfra til der, sikkert og komfortabelt. Jeg kan også give indsigt i steder at stoppe og ting at gøre undervejs.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Evening Shade

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål