WeTu Analytics

Soho Hotel

Valley of Waves

The Valley of Waves vandland er Sun Citys legendariske knudepunkt for alle former for vand sjov. Tilbyder familievenlige vandaktiviteter, der appellerer til eventyrere i alle aldre, er der noget for enhver smag på dette ikoniske Sun City vandland. Både dag besøgende og Sun City Resort gæster opfordres til at nyde en hel dag med spændende aktiviteter, med et særligt børneområde og livreddere på vagt. Hovedattraktionen i Valley of Waves er den brølende lagune — en 6 500 kvadratmeter bølge pool med hydrauliske mekanismer, der genererer bølger på næsten 2 meter høje hvert 90 sekund.

Show More
Show Less

Temple of Courage

Måske endnu mere berømt end The Valley of Waves, Temple of Courage lover et spændende adrenalinsus med en 17 meter lang drop ned en 70 meter lang slide. Den næsten lodrette dias tager ryttere, der kaster sig under en bro og sprøjter ind i en lille pool. Der er også to kropsbilleder — Tarantula og Scorpion, og to rør rides — Viper og Mamba.

Show More
Show Less

The Royal Baths

Denne private voksne pool placeret over The Brew Monkey at the Valley of Waves vil inspirere dig til at dykke ned og svømme omgange. The Royal Baths er omgivet af frodige jungle og er også det perfekte sted at slappe af efter en aktiv dag i Sun City.

- Driftstid: 08:00 - 19:00 (Valley of Waves gange — spidsbelastningsperioder) derefter vil den være åben som pr normal Valley of Waves gange
- Gratis adgang til alle hotel og Sun Vacation Club beboere ved fremvisning af deres residente kort
- Day besøgende adgangsgebyr: R50 (gæst vil modtage et armbind til identifikation)
- Gratis frugtspyd
- Gratis alkoholfri cocktail
- Gæst til at fremvise ID på anmodning
- Max kapacitet: 200 personer
- Gazebos er tilgængelige for privat massage
- Observatory Bar er udelukkende for gæster på The Royal Baths

Show More
Show Less

The Maze of The Lost City

Den største permanente labyrint på den sydlige halvkugle, The labyrint af den tabte by er bygget af kunstige sten og træ, hvilket skaber illusionen af en gammel arkæologisk opdagelse. Det er lige så sjovt for familier at udforske, som det er for teambuilding og virksomhedens funktioner. The Maze of the Lost City blev tilføjet til Sun City Resort i september 2012 og dækker en halv hektar. The Maze er tilgængelig via en 100 m lang hængebro fra underholdningscentret og tilbyder nogle af de mest spektakulære udsigter over feriestedet, især The Palace of the Lost City og Gary Player Golfbane. Når natten falder, lyser flammende fakler stierne langs kamrene. For enden af The Maze of the Lost City er Maze Bar, der har et udvalg af iskold håndværk øl på hanen. Håndværksølmenuen opdateres regelmæssigt, så du altid kan forvente noget nyt på denne unikke Sun City labyrintbar. Denne Sun City labyrint kan lejes til private fester, konferencer eller som spiseplads med plads til op til 200 personer.

Show More
Show Less

The Gary Player Country Club Golf Course

Gary Player Country Club Golfbane, designet af Gary Player, er en 18-hullers par-72 gangbane, med en 5 km løbesti langs banen. Bygget i et uddød vulkansk krater, dette ubesmittede golfparadis overholder de strenge amerikanske PGA specifikationer og blev for nylig opkaldt Sydafrikas bedste Golf Course i World Golf Awards 2015. Det er også hjemsted for den årlige Nedbank Golf Challenge, som spiller vært for nogle af verdens golflegender.

Da opførelsen af Sun City Resort begyndte i 1978, blev beslutningen truffet om at bygge en golfbane, der ville konkurrere med de bedste i verden. På trods af hård konkurrence er Gary Player Country Club fortjent rangeret som en af de mest prestigefyldte golfbaner på det afrikanske kontinent.

Show More
Show Less

Lost City Golf Course

Populariteten af Sun City Resort førte til design og udvikling af Lost City Country Club. Gary Player blev opfordret igen til at udvide sin faglige ekspertise ved at designe golfbanen. Overdækket af det hårdføre Kikuyu græs, meget ligesom Gary Player Country Club golfbane på Sun City, tilbyder banen bølgende sletter, ekspansive fairways, bjergrige områder og små pletter af ørken. Denne superlativ golfbane tilbyder også spillerne en karakteristisk region dækket med en række søer, der adskiller den 9. fra det sidste hul. Det 13. hul giver en grøn i form af det afrikanske kontinent, komplet med en dam, der er hjemsted for mange Nilkrokodiller; tilføjer til den sande afrikanske appel af dette kursus.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Soho Hotel

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål