WeTu Analytics

Roodepoort Farm Self-Catering

Lara's Homestead

Lara's Homestead er det oprindelige Roodepoort House bygget i 1883. Oprindeligt en „Hartbeeshuisie“, denne 'mas Provencal' blev bygget i flere etaper over det sidste århundrede og kærligt renoveret i vinteren 2015. Det er gennemsyret af karakter og charme.

Huset er en ideel familie feriebolig med 5 soveværelser, 2 badeværelser, 2 stuer, spisestue, gård stil køkken fuldt udstyret til selvforplejning og har en AGA komfur, el-komfur, ovn, kedel, køleskab/fryser og mikroovn kaffe stempel, bestik og service til 12 personer, gryder og pander.

Udenfor er der en traditionel BBQ lapa med indbygget bbq/braai, potjiekos stativ og havestole.
Haven er helt sikkert for børn med rullende græsplæner, der fremhævede forskellige neglebidende volleyball, cricket & fodbold kampe. Ejendommen er beskyttet af en djævle gaffelpalisade.

Show More
Show Less

Mila's Place

Mila's Place blev bygget på en bjergrig baggrund i 2013 og har en rummelig stue/spisestue, tre soveværelser med 2 queensize-senge og 2 tre-kvart senge og 2 badeværelser, hvoraf det ene er et stort en-suite badeværelse. Som en særlig funktion har det store soveværelse en 180 graders udsigt bruser.

Køkkenet er veludstyret til egen forplejning og har komfur, ovn, kedel, køleskab/fryser og mikroovn. (alt hvad du behøver er mad & drikke) Der er også en komfortabel seks-personers spisebord og stole i en rummelig stue/spisestue område. Udenfor BBQ faciliteter er tilgængelige for de store fireside chats. Det kan sove 6 personer. Alle værelser har indbyggede skabe. Soveværelserne vender mod nord over Ash-floden dalen, mens 1 soveværelse og badeværelserne har bjergudsigt.

Show More
Show Less

Lexi's Quirky Cottage

Lexi's Quirky Cottage er et romantisk, hyggeligt stråtækt sommerhus og har et dejligt stråtækt soveværelse (stort badeværelse med spektakulær udsigt) og en veranda til grill. Dette dejlige sommerhus blev bygget omkring en klippekant badekar med udsigt over dalen og bjergene. For de mere eventyrlystne er der en udendørs bruser.

Soveværelset har store billedvinduer, der giver dig mulighed for at vågne op til nogle fantastiske bjergudsigt. Den forreste veranda er et godt sted at spise morgenmad eller sidde med et glas vin om aftenen og se solnedgangen over bjergene. Du kan have en grill eller tænde ilden og nyde stjernerne og opkaldet af sjakaler. Denne juvel er perfekt til en romantisk ferie eller et fredeligt sted at nyde skønheden i de store sandsten bjerge. Køkkenet er veludstyret til egen forplejning og har mini-komfur/ovn, kedel, kaffestempler, køleskab/fryser og mikroovn, gas braai & Weber. Der er også et komfortabelt spisebord med seks pladser og stole. Det kan sove 2 personer.
Hvis behovet opstår Nkandla Rondawel kan annekteres med Lexi at rumme i alt fire personer.

Show More
Show Less

Nkandla Rondawel

Nkandla er vores præsidents misundelse. Denne Rondawel blev ikke bygget med skatteydernes penge. Det sover to, men tilbyder ikke egen forplejning (ingen køkken). Det har en næsten udendørs badeværelse med bruser, håndvask & Toilet. Vand opvarmes i et traditionelt „æsel“, hvor du skal lave en brand for at opvarme vandet. Det giver dig, at „jage din egen mad“ følelse. Nkandla kan vedhæftes til Laras eller Lexi, hvis du har brug for flere senge. Det har 2 ¾ senge, te bakke, mini køleskab & varmelegeme.

(NB: Den er ikke tilgængelig alene som en selvstændig enhed.)

Show More
Show Less

Enquiry Form

Roodepoort Farm Self-Catering

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål