WeTu Analytics

Ejardini

LUXURY VILLA 1

Luksus har en ny adresse. Ellerman House Villa indbegrebet af overdådige Capetonian levende, hvilket giver gæsterne et uovertruffen niveau af privatlivets fred og service.

Stående uafhængig af Ellerman House, denne tre-etagers villa har fem rummelige soveværelser, et underholdningsområde med dæk og pool, en tv-stue, spisestue, studie og fuldt udstyret køkken. En privat kok og gæstfrihed team er inkluderet, som er fuld brug af spa pool, afslapningsområde og dampbad værelse.

Show More
Show Less

LUXURY VILLA 2

Villaen ligger i gåafstand fra Clifton strande og 10 minutter i bil fra Camps Bay, V&A Waterfront og byens centrum. Børn i alle aldre er velkomne.

Gravity trodser, ultramoderne arkitektur og betagende udsigt over Atlanterhavet definerer denne seneste tilføjelse. Separat til Ellerman House endnu på samme ejendom, Villa Two tilbyder alle fordelene ved at være knyttet til et af de mest eksklusive små hoteller i verden kombineret med livets ultimative luksus - komplet privatliv og diskret personlig service skræddersyet til den enkelte. Det er designet med den kræsne luksusrejsende i tankerne og indbegrebet af den glamourøse strandlivsstil, som Cape Town er blevet verdensberømt for.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Ejardini

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål