WeTu Analytics

Inyati Game Lodge

RESTAURANT

Inyatis sidde- og spiseområder er strategisk placeret for at give en betagende udsigt over den flerårige Sand River, hvilket sikrer en kontinuerlig og rigelig vandkilde, især afgørende i de tørre vintermåneder.

For en bemærkelsesværdig madoplevelse serveres morgenmaden på et rummeligt træudsigtsdæk, som tilbyder sine egne unikke og ærefrygtindgydende muligheder for at se spil.

Show More
Show Less

TRADITIONAL BOMA

Forkæl dig med udsøgt køkken og nyd ekstraordinære vine ved en hyggelig, knitrende ild.

På udvalgte nætter, hvis vejret tillader det, er vi vært for traditionelle boma-sammenkomster, hvilket giver en uforglemmelig måde at fordybe dig i en safariaften under den afrikanske nattehimmel.

Hos Inyati tilbyder vi stolt et varieret udvalg af førsteklasses sydafrikanske vine hentet fra anerkendte vinfarme og godser i Cape-regionen, hvilket sikrer en bemærkelsesværdig vinoplevelse for vores gæster.

Show More
Show Less

BUSH DINING

Bush-middage under den afrikanske nattehimmel er en elsket tradition blandt Inyati-gæster.

Inyati sætter også en ære i at præsentere et udvalg af ekstraordinære sydafrikanske vine, omhyggeligt udformet af berømte vinbedrifter og godser i Cape-regionen, hvilket øger den samlede glæde ved din madoplevelse.

Show More
Show Less

SUNDOWNERS

Når dagslys kanter i skumringen, er det tid til en mangeårig safari tradition: sundowner!
En sundowner er simpelthen en drink taget ved solnedgang. 🥂

#inyatisafari #inyatimoments #safaridreaming #safariexperience #safariquest #goldensunset #nofilterneeded #naturesbeauty

Show More
Show Less

Enquiry Form

Inyati Game Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål