WeTu Analytics

Inyati Game Lodge

SAFARIS

Højtuddannede og erfarne rangers og trackers sikrer, at din safarioplevelse er blandt de bedste i Afrika.

Hos Inyati kan du se frem til fantastiske nærbilleder med Afrikas dyreliv på alle spildrev. Se Afrikas mest imponerende dyreliv på morgen og eftermiddag/aften spil drev i åbne 4-hjulstræk safari køretøjer med ekspert guider og Shangaan trackers.

Spildrev krydse et areal på 10 000 hektar (24 700 hektar) og strenge køretøjsgrænser ved observation sikrer eksklusivitet af din spiloplevelse.

Show More
Show Less

FISHING

Inyati tilbyder fiskeri som en ekstra aktivitet mellem spil drev gange. Fiskeriudstyr leveres af Lodge.

Fiskeri foregår i Sand River og ved dæmningen. Gesternes sikkerhed er altafgørende, og de ledsages altid af en bevæbnet ranger eller tracker.

Der er over 37 arter af fisk i Sand River - de mest almindelige er:
Skarp Tand Havkat (Barbel), Mozambique Tlipia (Brasen), Snibeakere, Tigerfish, Lille Mund Gulfisk, Mudfish

Bortset fra det afslappende aspekt ved fiskeri er det en herlig måde at være på ét med busken, lytte til kvidren fra de forskellige fuglearter eller lyden af flodheste i det fjerne.

Show More
Show Less

BUSH WALKS

Et must for alle naturentusiaster er bushen gåtur. Dette giver gæsterne den ultimative, tæt på den vilde oplevelse og en chance for at fokusere på de mindre busk indbyggere, herunder fugle, insekter og sommerfugle.

Man kan opdage den interessante verden af træer, græs, blomster, geologi og økologi. Lejlighedsvis spil kan ses på ture - herunder „Big 5“.

Bush går enten før eller lige efter morgenmaden, afhængigt af årstiden og de fremherskende vejrforhold.

Show More
Show Less

CELEBRATIONS

Inyati fejrer særlige lejligheder som fødselsdage, jubilæer eller andre milepæle, vil med glæde hjælpe med at skabe en uforglemmelig oplevelse.

Alle relevante oplysninger skal videregives til vores reservationsafdeling, for at lodgen kan forberede sig.

Show More
Show Less

NETWORK IN NATURE

Inyati har det ideelle konferencelokale kaldet TreeTops på grund af dets indstilling i toppen af træets ved bredden af Sandfloden ca. 3 km fra hovedlodgen.

Dette er den perfekte facilitet til at være vært for intime bryllupsceremonier eller virksomhedskonferencer. TreeTops giver mulighed for fokuserede møder, men giver alligevel rammen om fuldstændig afslapning i slutningen af dagen.

Show More
Show Less

SSW Rhino Protection Helicopter Programme

Inyati Game Lodge har altid været tilhænger af SSW-næsehornbeskyttelsesprogrammet og kan prale af, at vi er den største donor af de samlede omkostninger ved helikopterprogrammet.

Næsehorn krybskytteri har alvorligt påvirket næsten alle reserverne i Sydafrika, og som et resultat har Sabi Sand Nature Reserve forpligtet sig til at give et sikkert tilflugtssted for næsehorn. I 2013, efter betydelige næsehornstab i området og over hele landet, gennemførte Sabi Sand implementeringen af et større næsehornbeskyttelsesprojekt med det formål at skabe et fristed for vores næsehorn.
SSW udviklede en flerlags sikkerhedsintervention, og investerede stærkt i Hi-Tec perimeter hegn, støvler på jorden, køretøjer, K9, sikkerhedsudstyr, intelligens og en streng kampagne for samfundsengagement.

Show More
Show Less

PHOTOGRAPHY

Inyati er en fotograf paradis. Den skiftende himmel ved daggry og skumringen, de hurtige lynstorme om eftermiddagen og det utal af fascinerende dyr, fugle og insekter holder håbefulde og professionelle fotografer permanent betaget.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Inyati Game Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål