WeTu Analytics

Helicopter Horizons

Scenic/ Photography Flights - One Hour / 45 minutes / 30 minutes

Vores scenic/fotografering flyvninger er en ikke at gå glip af muligheden. Øjeblikke efter afgang vil du nyde den betagende udsigt set kun fra en helikopter. Oplev de krystalklare vandkanaler, der bladrer sig vej gennem laguner, mens du rejser dybt ind i de frodige grønne flodsletter for at udforske det rigelige dyreliv i Okavango-regionen.

Vi tager dørene ud for en endnu bedre fotografisk oplevelse, mens vi flyver over nogle af de fjerneste, ubeboede og vilde områder i Okavango Delta. Scenic flyvninger udføres på ethvert tidspunkt af dagen, med ivrige fotografer normalt foretrækker tidligt om morgenen eller sent på eftermiddagen. Mens nogle gæster foretrækker at flyve i siesta-perioden for ikke at gå glip af andre lejraktiviteter.

Der tilbydes flyvninger på 1 time, 45 minutter og 30 minutter.

Show More
Show Less

Private Helicopter Transfers

For dem, der ønsker at springe den lange vej til din næste destination, så en privat helikopter overførsel vil være lige op ad din gyde.

En helikoptertransfer er en mere eksklusiv mulighed samt en chance for at gøre dine overførsler til et uforglemmeligt højdepunkt i din safarioplevelse. Flyet er glat, hurtig og har den ekstra bonus at kunne lande stort set hvor som helst.

Helikopter Horizons tilbyder private helikopteroverførsler fra Maun til alle lejre og hytter rundt i Okavango-regionen samt transport mellem lejre.

Til gruppeoverførsler bruger vi flere helikoptere, der afgår og ankommer sammen for ikke at opdele grupper. Dette tilføjer ofte endnu mere spænding til rejsen.

Show More
Show Less

Helicopter Safaris

En helikopter Horizons helikopter safari er en eksklusiv og personlig safari omkring Okavango Delta, der bruger en helikopter som den primære transportform. Helikoptere har den unikke fordel at kunne lande stort set hvor som helst, hvilket gør selv nogle af de mest afsidesliggende og ubeboede områder tilgængelige. Vores helikoptersafarier er meget tilpasningsdygtige og kan planlægges omkring dine nøjagtige behov og ønsker.

Tilgængelige helikoptersafarier omfatter:

Dobbelt Okavango Delta - Selv om det kan gå af et navn, Okavango Delta, er det næppe ét sted, der er flere steder at udforske i regionen. Hvis du udforske Okavango Delta lidt mere end de sædvanlige stop er din mission, mens du stadig holder din rejsetid og omkostninger lavt, så er en Double Okavango Delta tour en glimrende mulighed. Du kan stoppe over i forskellige 'land' og 'vand' lejre, hvilket giver mulighed for at se de forskellige landskaber og dyreliv.

Northern Botswana & Victoria Falls - Træk til at gå ud over Deltaet er en kraft, der er svær at modstå. Så spænd ind og lad os gå nordpå ud over vandet til de større Chobe-regioner Selinda, Linyanti og Kwando. Dette område er hjemsted for en massiv befolkning af elefant, flerårige floder og store åbne skove, en stærk kontrast til deltaets vandvildmark. Vi vil derefter gå lidt længere, ud over Botswanas grænser, til et stop ved den mægtige Victoria Falls.

Okavango Delta & Kalahari - Kontrasterende sin frodige nabo, Kalahari udgør det meste af Botswanas landområde og spiller sæsonbestemt vært for en mangfoldig population af arter. Det er også San folkets forfædres hjem. Et besøg i disse dele, parret med Okavango Delta, vil skabe en holistisk forståelse af dette storslåede land.

Show More
Show Less

Filming and Photography

Helikopter Horizons giver en platform til specialiseret luftfotografering og filme. Vi har arbejdet med flere internationale filmhold. Okavango Delta er et unikt økosystem, der er en af de største destinationer for at se dyrelivet, tilbyder endeløse fotografiske/filmmuligheder for gode optagelser.

Show More
Show Less

Exclusive Champagne Stops

For en endnu mere uforglemmelig oplevelse kan du tilføje et champagnestop på enhver flyvning med Helicopter Horizons.

Vi lander på et fjerntliggende sted et par minutter for at nyde noget fransk champagne.

Show More
Show Less

Authentic Village Experience

For dem, der søger en kulturel oplevelse i Botswana, gør vi nogle af de fjerneste landsbyer i Okavango Delta tilgængelige. Udflugten, der varer cirka to timer, begynder med gæster bliver hentet fra deres lejr for en naturskøn flyvning til landsbyen, som vi er blevet inviteret til. Turen ledes af en lokal guide, der forklarer aspekter af landsbyens liv såsom arkitektur, religiøse overbevisninger, jagt og fiskeri. Der er også mulighed for at møde lokale håndværkere.

Dette er også en fremragende fotografisk oplevelse både fra de kulturelle aspekter, men også for den ivrige fugl og landskabsfotograf.

Show More
Show Less

Half Day Trip to UNESCO World Heritage Site Tsodilo Hills

Helikopter Horizons er stolte af at tilbyde en halvdags oplevelse for at udforske de forhistoriske klipper i Tsodilo, der kommer ud af de omkringliggende Kalahari-ørkensletter i den afsidesliggende nordvestlige del af landet. Denne stenede udafgrøde, der stiger 1 400 meter, er Botswanas højeste punkt, og sjældent besøgt.

Der er tegn på menneskelig aktivitet her, der går helt tilbage som 100.000 år. Et helligt sted for de indfødte San folk, der tror, at disse klipper bringer positiv energi. Her finder du også en af de højeste koncentrationer af gamle stenkunst på Jorden, de forhistoriske klipper er smukt dekoreret med blandt andet næsehorn, eland og elefanter malet i rødt.

Som vores gæst vil du have en uforglemmelig flyvning i en helikopter over Okavango Delta, på Tsodilo vil vi blive ledsaget af en ydmyg og stadig smilende San guide, der vil forklare den fascinerende kunst, præsentere en gammel historie om dette land få turister kommer til at opleve. Der er masser af stier, en af dem fører til det sted, hvor San forfædrene troede, at deres skaber sænkede alle skabninger fra himlen, første mennesker, derefter dyr for at hjælpe dem med at overleve.

Dette er en oplevelse, der vil røre sjælen og fylde dig med livslange minder.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Helicopter Horizons

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål