WeTu Analytics

Helicopter Horizons

Doors Off Scenic Flights

Øjeblikke efter afgang Maun eller Camp vil du nyde den betagende udsigt kun set fra en helikopter.

Oplev de krystalklare vandkanaler, der bugter sig gennem laguner, rejse dybt ind i de frodige grønne oversvømmelsesletter, der udforsker nogle af de mange dyrearter i Okavango-regionen. Dette er en mulighed for en gang i livet, som ikke må gå glip af.

Vi fjerner dørene fra helikopteren for en endnu bedre fotografisk oplevelse, mens vi flyver over nogle af de fjerneste, ubeboede og vilde områder i Okavango-deltaet. Naturskønne flyvninger gennemføres når som helst på dagen, med ivrige fotografer, der normalt foretrækker den tidlige morgen eller sen eftermiddag. Mens nogle gæster foretrækker at flyve i siestaperioden for ikke at gå glip af andre lejraktiviteter.

En time, 45 minut og 30 minuts flyvninger er tilgængelige.

Show More
Show Less

Camp & Lodge Transfers

„Private rejser i hele deltaet“

Helikopteroverførsler er direkte & privat og drives i dyrelivets synshøjde for potentielle observationer under hele flyvningen.

Gæsterne får headset til konstant kommunikation med vores meget kyndige piloter for at sikre, at du får en guidet oplevelse.

Show More
Show Less

Filming and Photography

Helicopter Horizons giver en platform til specialiseret luftfotografering og filmoptagelse. Vi har arbejdet med flere internationale og lokale filmhold, herunder National Geographic, NHFU, Disney, BBC og CNN. Okavango Delta er et unikt økosystem, der er en af de største destinationer for dyrelivet, tilbyder uendelige fotografiske og filmmuligheder for fantastiske optagelser. Helicopter Horizons har adgang til platforme, der gør det lettere at få de fantastiske optagelser. Helikopteren tilbyder et unikt perspektiv og ofte en diskret og flydende metode til at få de store skud.

Uanset om du er en professionel eller en ivrig amatørfotograf, der perfektionerer din hobby, dette er en spandlisteoplevelse for at fange det perfekte skud af Okavango Delta fra et meget unikt perspektiv. Din kyndige pilot tilbyder en guidet oplevelse, der sørger for, at enhver vista og observation er perfekt indstillet til det bedste skud. De vil finde og fremhæve terrænets største skatte gennem den helt ubegrænsede udsigt garanteret ved at fjerne dørene. Med mange af Deltas fjerneste områder, der ikke kan nås på nogen anden måde, et luftperspektiv er den ideelle måde at se på det store Delta og dets bugtede labyrint af krystalklare kanaler. Første og sidste lys, kendt som de gyldne timer, tilbyder de bedste lysforhold til at fange det perfekte fotografi.

Show More
Show Less

Helicopter Safaris

Helikopterhorisonter er det perfekte supplement til enhver Botswana Safari-rejseplan. Vi opererer i hele Botswana fra de sæsonbestemte flodsletter og de permanente laguner i Okavango-deltaet, udslippet i Linyanti-regionen, sletterne i Kalahari Game Reserve og saltpanderne i Makgadikgadi.

En helikopter Horizons-safari er en eksklusiv og personlig måde at opleve det bedste fra Botswana på. Vores team af piloter er meget erfarne og meget lidenskabelige med at dele deres kærlighed til regionen med hver eneste gæst om bord.

En komplet safari-rejseplan inkluderer private overførsler direkte til dine foretrukne hytter i hjertet af de fjerneste områder i Botswana. Naturskønne flyvninger i hele din rejseplan giver helikopteren mulighed for at guide dig gennem de mest ubeboede områder, kun tilgængelig med helikopter og betjente døre væk, garanterer ubegrænset udsigt og den perfekte ramme for fotografering fra et helt unikt perspektiv.

Din personlige helikoptersafari garanterer, at du forlader Botswana, der altid vil vende tilbage.

Show More
Show Less

Tsodilo Hills Experience

Fire stenede bakker, inklusive Botswanas højeste punkt, stikker slående ud af de omkringliggende Kalahari-ørkensletter for at danne Tsodilo, et UNESCOs verdensarvssted i den fjerntliggende nordvestlige del af landet; et bestemt must- se for dem, der søger mere end dyreliv fra deres tid i Botswana. Over 4 500 klippemalerier, hvoraf nogle stammer fra ca. 26 000 år tilbage, pryder de marshmallow-farvede kvartsit klipper. Bakkerne er hellige for San, der udnyttede hulerne og foråret her indtil slutningen af det 20. århundrede, mens der er tegn på menneskelig aktivitet her går tilbage omkring 100 000 år.

At ankomme med helikopter sparer en lang køretur fra Maun, så Tsodilo kan blive en fantastisk halvdagstur, giver gæsterne tid til fuldt ud at værdsætte betydningen af bakkerne fra luften, og nyd spilvisningen på flyene til og fra deltaet eller Linyanti.

Gæsterne ledsages af en beskedent og stadigt smilende San-guide, der vil forklare det fascinerende kunstværk, præsentere en side for Botswana, som få turister får opleve. Vandreturen kan være krævende, men bakkerne har en lokke, der er vanskelig at beskrive; måske har de et træk, der appellerer til noget inden i os alle.

Show More
Show Less

Elephant Havens Experience

Elephant Havens er en non-profit organisation, der arbejder på jorden i Botswana for at beskytte og bevare den afrikanske elefant. Børnehjemmet redder og hånd-bageste forældreløse og forladte babyelefanter, med det mål at til sidst frigive dem tilbage i naturen sammen med andre elefanter. Organisationen ud over arbejder med samfund for at reducere konflikter mellem landsbyboere og elefanter. Gennem uddannelse håber Elephant Havens at indgyde en forståelse af vigtigheden af bevarelse og beskyttelse af levesteder i fremtidige generationer.

Helikopterhorisonter sigter mod at støtte Elephant Havens i en bæredygtig, ikke-undvigende og etisk måde. Som luftspecialister i turistindustrien, vores mål er at tilbyde kunderne den fritid, de ville forvente af deres safarioplevelse, men også hjælpe med at støtte miljøinitiativet til at beskytte lokale arter gennem bevaringsindsats. Hjælp fjerntliggende helligdomme og rehabiliteringscentre for dyr, ved at bruge turisme som en platform til at uddanne rejsende om vigtigheden af at sætte hvert dyrs beskyttelse først.

Vores operationer omfatter ideen om at pleje et intimt forhold mellem rejsende og dyreliv på en måde, som hvert dyr respekteres.

I en ideel verden ville der ikke være nogen dyr i fangenskab, Helikopter Horizons er glade for at støtte en ægte bevaringsorganisation, der er hovedmål er rehabilitering og den samlede interesse for dyrevelfærd.

Et besøg i Elephant Havens med helikopterhorisonter inkluderer returhelikopteroverførsler, interaktion med forældreløse elefanter, styret af informerede og kyndige handlere, og en donation til organisationen. Gæster er mere end velkomne til at donere yderligere personligt.

Show More
Show Less

Conservation & Co-Existence Cultural Experience

Denne oplevelse er det perfekte kompliment for alle besøgende i Botswana, der er interesseret i bevarelse og kultur. Oplevelsen kombinerer et besøg i to sameksistensprojekter i samfundet beliggende i en af de fjerneste dele af Okavango-deltaet.

Det første stop vil fremvise arbejdet i CLAWS (Communities Living Among Wildlife Sustainably). Human & Wildlife konflikt er en daglig bekymring for mange mennesker, der bor i de fjerntliggende landsbyer i Okavango Delta. Landmænd mister ofte husdyr til rovdyr som løver. Et hyrdeprogram blev oprettet af CLAWS og drives af samfundet for at reducere kødædende konflikt og gavne husdyrsejere med veterinærhjælp og forbedrede landområder. Oplevelsen inkluderer en samtale med projektets hovedhyrder og en guidet tur i bomerne, der bruges til at begrænse og beskytte kvæg.

Ved ankomsten til vores andet projekt, gæsterne vil blive taget på en to og en halv times tur med"Life With Elephants“ tour gruppe i den traditionelle Hambukushu landsby Eretsha. Turgruppen blev oprettet af bevarings-ngoen, Ecoexist i et forsøg på at øge fordelene ved at vende tilbage til samfund, der eksisterer sammen med elefanter. Gæsterne bliver guidet på en rundvisning i landsbyen for at opleve alle aspekter af landsbylivet, herunder at besøge den lokale skole og en typisk landmandshusstand. Efter turen, de daglige udfordringer ved at leve blandt elefanter forklares af landsbyens ældste, efterfulgt af traditionel sang og dans. Denne unikke oplevelse giver en sjælden indsigt i fjerntliggende landsbyliv i denne del af Botswana, mens de viser, hvordan folk stræber efter at dele plads og ressourcer med elefanter. Ecoexist letter og støtter nye elefant-tema virksomheder som denne som en del af sin strategi for at fremme sameksistens mellem mennesker og elefanter.

Disse fjernprojekter er tilgængelige med helikopter, mens de viser nogle af de mest maleriske scener i panhandle-underruten. Sammen er vi stolte af at tilbyde en integreret, bæredygtig og folkedrevet tilgang til at styrke samfund i det nordlige Botswana. Ved at booke denne oplevelse er begge projekter i stand til at fortsætte med at støtte et så vigtigt emne for både landsbyboere og dyreliv i Botswana.

Show More
Show Less

Champagne Experience

Et champagnestop er muligt på enhver naturskøn flyvning, din pilot finder en øde palmeø halvvejs gennem flyvningen. En gang på jorden, champagne poppes for gæsterne at nyde, når de nyder udsigten fra jorden sammen med yderligere information om deltaet fra den engagerende pilot, en uforglemmelig oplevelse midt på flyvningen.

Show More
Show Less

Makgadikgadi Pans Experience

En af de største saltpander i verden dette dramatiske landskab byder på utrolige scener over de endeløse horisonter. Fra cirka januar til april kan titusinder af gnuer og zebra ses under deres årlige migration.

Makgadikgadi er hjemsted for den berømte Kubu Island, en granitudskæring af sten, der stikker ud af saltpanderne. Kubu-øen er et kulturelt ikon i arven fra befolkningen i Botswana. Webstedet er gennemsyret af atmosfære af ceremonier og overgangsritualer i de forløbne år. Klipperne og baobabs i Kubu kigger ud over de store saltlejligheder, der strækker sig så langt øjet kan se.

Efter regnen kan vandet skød op mod bredden af Kubu Island og sprede sig over hele Sua Pan, hjem til enorme flokke af flamingoer. Fra luften bevæger det lyserøde tæppe af flamingoer sig og flagrer, da fuglene konstant søger det saltvand efter mad. En naturskøn over Sua Pan"s flamingoer er virkelig et skuespil at være vidne til.

Sæsonen for flamingoer er januar til juni og er afhængig af dyrevaner, der ikke kan garanteres.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Helicopter Horizons

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål