WeTu Analytics

Duba Explorers Camp

Duba Explorers Camp i det nordlige Botswana er gemt væk i det nordøstlige hjørne af Duba Plains koncession, en 33 000 hektar privat reserve i Okavango Delta. På grund af sin placering på den nordlige del af Okavango-deltaet er omgivelserne domineret af permanent floodplain, spækket med sæsonbestemte flodsletter og græsarealer og lommer af mopane og akacieskov. Under en baldakin af moden jackalberry, blytræ, mangosteen og sycamore figentræer har lejren året rundt skygge. Lejrens beliggenhed giver klar, uhindret udsigt over de omkringliggende vandkanaler og giver kølige briser gennem lejren og gæstetelte.

Lejren, som er en del af vores Explorers Collection og designet af Dereck og Beverly Joubert, opdagelsesrejsende selv, legemliggør safariernes guldalder og udforskningens ånd. Lejren består af fem telte af luftigt lærred på hævet pyntede stilfuldt indrettet med kampagneskrivebord, privat veranda og en-suite faciliteter. Gæsterne vågner op til panoramaudsigt over Delta-flodsletterne, og i oversvømmelsessæsonen forbinder vandkanalerne til åbent vand fyldt med blomstrende åkander og høj papyrus. Hovedområdet ligger under fejende marquee lærred, på hævet pyntede med et åbent koncept spisning og lounge område. Lejren er en del af en floodplain for det meste af året, er lejren på en ø omgivet af smukke landskaber og vandbaner. Lejren er kun tilgængelig af to, tyggegummi pole broer. Under din siesta kan du slappe af på daybed på din veranda og absorbere freden og roen i dine omgivelser. I løbet af oversvømmelsessæsonen kan du endda være heldig at fange synet af plettet hals oddere svømning og spise. Lyt efter det produktive fugleliv. Om natten, lad flodheste synge dig en til at sove. Nogle gange, brøl af en løve springer gennem natten, som han kalder ud til sin stolthed.

Under et ophold på Duba Explorers Camp gæster træde ind i skoene af de tidlige eventyrere. Udforsk vandkanalerne forbundet med Ngoga River system med båd eller traditionelle kanoer (mekoro), bugtende gennem kanaler skabt af flodheste og elefant. Mekoroen giver dig mulighed for at glide stille gennem kanalsystemerne og opleve en uforstyrret vandverden omkring dig. Med over 400 fuglearter er fuglefugle uovertruffen, med spektakulære arter som den malakitisher, der zipper forbi dig i en eksplosion af farve. Køretøjsafarier i dette paradis giver mulighed for spændende møder med rovdyr, der er bosiddende i området. På guidede vandreture udforske øerne, vådområder og sletter, følger sporene og fortolker tegn på naturen. Gæsterne kan endda være heldige nok til at få et glimt af en sjælden sitatunga eller en undvigende leopard. Nyd spændingen ved fangst og slip fiskeri, hvor man kan studere de forskellige delta fiskearter tæt på.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Duba Explorers Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål