WeTu Analytics

Duba Explorers Camp

Wildlife Drives (day and night)

Hvis du er her for dyrelivet, er den bedste måde at komme tæt på og personlig med dyrene på et drev i tilpasset åben Land Cruiser.

Show More
Show Less

Guided Walks

En anden stor fordel ved at holde sig inden for naturfreden er evnen til at værdsætte det fantastiske landskab til fods, fredeligt, uden støj fra motorer. Vi anbefaler stærkt denne uforglemmelige oplevelse. Normalt tidlig morgen eller aften er den bedste tid, da midten af dagen er for varmt til at vove ud af skyggen. Brug gode vandresko, en hat og neutralt farvet tøj for ikke at alarmere dyrelivet og tage kikkert. Din guide vil have vand til dig. Walks ledes af licenserede guider med skydevåben træning.

Show More
Show Less

Catch-and-Release Fishing

Dette er en stor aktivitet i løbet af midten af dagen siesta. Sørg for at du er med en guide. I januar og februar er der et moratorium for fiskeri. Kun fiskeri efter fangst og udsætning.

Show More
Show Less

Motorized Boating and Mekoros

At navigere gennem Okavango Delta's netværk af vandveje er en forfriskende måde at få en fornemmelse af omfanget af dette enorme vådområde. Du vil uden tvivl have vidunderlige fuglefugle og måske endda nogle flodhest, bøffel og elefant observationer. (Sejlsport er en sæsonbestemt aktivitet, typisk mellem juni og september, men varierer sæsonmæssigt).

Show More
Show Less

Young Explorers Programme

Vi kan alle huske vores unges frihed, da vi var udenfor hele dagen, lavede forter, fanger haletudser og klatrer træer. Vi var alle opdagelsesrejsende af en slags, selvom bare i vores forstæder have.

Vi udforsket, vi opdagede, vi kunne endda være faret vild, men vi gentog altid de klogere og mere oplyste.

Safarier med børn er meget ens — en tid til at stimulere alle sanser. Safarier åbner op for en helt ny verden for os alle, men for børn er verden endnu mere fortryllende. Spændende nye dyr er en stor del af en safari oplevelse, men dykker dybere ned i det, der ligger i hjertet af landet og dets folk hele tiden lærer og oplever til stor tilfredsstillelse af børn (og forældre). At træde væk fra hverdagen for at bygge en traditionel reed hytte, eller skattejagt og øve dine nylærte traditionelle bushoverlevelse færdigheder er en oplevelse, vi alle ville værne om. For børn er det magisk.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Duba Explorers Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål