WeTu Analytics

Tau Game Lodge

På sydafrikas fjerne nordlige grænse ligger et smukt område kendt som Groot Marico, og det er i denne spektakulære omgivelser, i malarifri Madikwe Game Reserve, at privatejet Tau Game Lodge ligger.

Madikwe Game Reserve er i øjeblikket landets fjerde største spil reserve, bestående af 75.000 ha, og beliggende i North West Province, kan prale året rundt spil visning. Det er en af de få reserver, hvor man kan se en bred vifte af fauna.

Avlsbesætninger af elefant, hvid og sort næsehorn, løve, gepard, Plettet og Brun Hyena, Bøffel, Leopard, Zebra og den truede vilde hund, forskellige antilope arter, giraf, struds og Warthog, sammen med en række små pattedyr, er blandt de storslåede dyr, der strejfer i reserven. Madikwe er også hjemsted for en fuglebestand på over 250 forskellige arter.

Tau Game Lodge blev bygget i 1995 og har udsigt over et naturligt vandhul, som tiltrækker en bred vifte af spil, ligesom den forskelligartede vegetation, der trives i den frugtbare muld. Lodgen er siden blevet moderniseret og tilbyder komfort og luksus, mens stadig har en busk føler til det.

Tredive luksushytter er spredt ud i U-formation på hver side af lodgen og tilbyder fremragende udsigt over dyr, der nærmer sig vandhullet fra den modsatte bred. Lodgen har en 5 stjernet rating og hytter er udstyret med både aircondition og loft fans, minibar, værdiboks, te og kaffe faciliteter, en-suite badeværelse med udendørs bruser, og hver har sin egen private dæk, så man kan opleve bushen i privatlivets fred.

Familier med børn er velkomne på Tau Game Lodge.

Selv om børn under 6 år ikke har lov til at slutte sig til voksne på almindelige spil drev, tilbydes der en kortere kiddies' safari på ca. en time, og Tau Cubz Club programmet er på plads til deres underholdning.

20 standardhytter kan rumme 2 voksne, mens de mere rummelige „Deluxe-hytter“ med komfortable siddepladser kan rumme forældre og børn, der ønsker at dele det samme værelse.

Skydedørene giver mulighed for spektakulær udsigt over den betagende smukke ro i de robuste omgivelser i den forskelligartede bushveld

Det topmoderne kongrescenter, som ligger i gåafstand fra lodge, kan have plads til op til 150 delegerede og er udstyret med udstyr af høj kvalitet, tilbyder det ideelle konferencested.

Tau Spa Oasis er et roligt fristed, der afspejler Afrikas sjæl med sine naturlige omgivelser, der forbedrer din oplevelse. Forkæl dine sanser i en unik fusion af terapier, der er designet til at genopbygge og berolige krop, sind og sjæl.

Tau-fonden blev oprettet med henblik på at finansiere udvikling af lokalsamfundet og leverer håndgribelige resultater. Gæster, der besøger lodge, får mulighed for at besøge den lokale landsby Supingstad med vores community officer.

For at give vores besøgende mulighed for at plante beskyttede træarter og lære lidt om de træer, de planter, og dermed spille en aktiv rolle i bevarelsen, startede vores rangers Tau Tree Fund.

Tau bestræber sig på at give samfundet og miljøet tilbage i alle aspekter af vores virksomhed, idet vi altid tager hensyn til alle, der er involveret i de projekter, som Tau støtter.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Tau Game Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål