WeTu Analytics

Floreana Lava Lodge

Day 1.- Floreana Arrival

Floreana Ankomst

Denne fredelige ø er hjemsted for Galapagos' mindste befolkning, kun 150 mennesker, og er også den mindst udviklede og mest naturlige af de fire beboede øer. Floreana var engang en pirathule, den første beboede ø i Galapagos, og efterkommere af den oprindelige befolkning bor stadig her sammen med de mystiske historier og legender, der omgiver deres forfædre.

På Floreana vil vi vandre, lære om den fascinerende historie af lokalbefolkningen, og se nogle af Galapagos særlige dyreliv (gigantiske skildpadder, fregatfugle, Darwins finker, søløver og petrels). Vi tjekker ind på vores lodge med udsigt over Galapagos' smukkeste og afsondrede bugt.

Efter at vi vil gå i 30 minutter mod La Loberia (en søløve yngleplads) og derefter for vores første marine møde, snorkling og svømning i det varme lyse vand med havskildpadder, søløver, spektakulære stråler og masser af flimrende fisk Om eftermiddagen vender vi tilbage til lodge for en dejlig varm dusj og anbefale middag i landsbyen.

Nataktivitet (vejret tillader det): stjerne stirrer
Overnatning i Lava Lodge
Måltider: Ikke inkluderet

Show More
Show Less

Day 2.- Exploring the Floreana Highlands

Dag 2: Udforskning af Floreana-højlandet

Efter morgenmaden forlader vi at udforske Floreana højland på vores udendørs bus (chiva), en uovertruffen, historisk og behagelig måde at se øen.

Undervejs vil vores Naturalist Guide påpege dyrelivet og give os en idé om den farverige historie nogle af Floreana første indbyggere, såsom Wittmers (hvis efterkommere stadig bor på øen), „baronesse“ og pirater, der engang besøgte her. De vil også fortælle dig om „Enigma of Floreana“, der involverer de mystiske dødsfald hos flere af øens indbyggere, en gåde, der aldrig er blevet løst.

Efter at have kørt ind i højlandet, når vi Asilo de la Paz (Peace Haven), hvor vores vandretur begynder. Vi går op til dette historiske sted, udforske pirathuler og besøge ferskvandskilden, der giver vand til hele øen. Undervejs kan du forvente at se gigantiske skildpadder lumbere rundt i vegetationen eller endda på sporet. Vi forlader Asilo de Paz gå ned gennem et landområde, hvor lokalbefolkningen dyrker produkter til eget forbrug: Dette er et fascinerende eksempel på, hvordan disse øfolk overlevede i dette afsides sted og gennem årene var i stand til at udvikle en forståelse af det lokale miljø og nu arbejde på at bevare deres unikke landbrugsmæssige viden.

Når vi er tilbage på kysten, vil vi være i stand til at se fregatfuglene, der 'danser', mens de vasker deres salte vinger i ferskvandet. Med lidt held kan vi måske se hanner puste de røde poser op på deres kister i et forsøg på at tiltrække kvinder.

Fra La Primavera fortsætter vi med Chiva ned mod Las Palmas, hvor øens første permanente indbygger, den excentriske dr. Ritter, boede og er begravet. Ankom i 1926, mente denne tyske læge, at med en kombination af motion og den rigtige vegetariske kost ville han leve for at være 150 år gammel. Det gjorde han ikke, men hans historie er en af de mange mærkelige episoder, der stadig er vrimler på øen. På vejen vil vi se en spektakulær udsigt over Floreana kysten, og ved ankomsten sidde ned til en særlig grill.

Overnatning i Lava Lodge
Måltider: B, Special BBQ

Show More
Show Less

Day 3.- Marine Exploration

Dag 3 - Marine Udforskning

I dag er det tid til nogle marine udforskning, snorkling, kajakroning og stå op padling, SUP, vores nyeste vand aktivitet. Det er masser af sjov, så kom og lær at gå på vand. Der er tid til en hurtig frokost (ikke inkluderet) på din foretrukne restaurant i samfundet og vende tilbage via speedbåd mod Puerto Ayora.

Bemærk venligst, at det kan være nødvendigt at overveje yderligere tjenester i Santa Cruz, inden du flyver tilbage til kontinentet via Baltra.

Måltider: B

Show More
Show Less

Enquiry Form

Floreana Lava Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål