WeTu Analytics

Wilderness Camp

Game Drives

Vores drev udføres normalt tidligt om morgenen, sent på eftermiddagen eller om natten, da disse er de fedeste tider på dagen, hvor de fleste dyr er mere aktive. Under spillet drev vil vores kyndige Maasai guider introducere dig til livet i savannen og dele deres uendelige viden om afrikansk dyreliv.

Show More
Show Less

Walking Safaris

Gå over savannen med Maasai, der har gjort det i generationer. Lær Maasai grundlæggende overlevelse færdigheder. Spor og identificer dyrefodspor og gødning, mens du følger stien taget af elefanter, gniner og løver. Lyt til Savannahs hemmeligheder og lad de blide vinde opfordre dig fremad. Oplev ørkenen til fods og kom tæt på naturen, når du går de store Masai Mara sletter.

Show More
Show Less

Bush Dining

Bush spisning er en mindeværdig aktivitet værd at opleve under dit safari eventyr, og muligheden for hvor at spise er en omhyggelig overvejelse. Når et websted er placeret, serverer vores personale omhyggeligt gæsterne med frisklavet gourmetmad tilberedt af chefkokken med friske lokale råvarer med internationale påvirkninger ledsaget af udsøgte vine. For at gøre det til en uforglemmelig afrikansk madoplevelse, synger og danser en gruppe lokale Maasai mænd og kvinder med baggrundsunderholdning, der blander sig med lyden af den utæmmede busk.

Show More
Show Less

Sunset Sundowner

Ligesom du ender din eftermiddag game drive, vil din guide sætte op for en sundowner drink. Nyd et udvalg af drikkevarer, cocktails og lækker bidning normalt serveres mod den uforglemmelige baggrund af den afrikanske solnedgang. De fleste sundowner pletter tilbyder også fantastiske muligheder for en fotografisk session.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Wilderness Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål