WeTu Analytics

Jaci's Safari Lodge

Beliggende i det storslåede Madikwe Game Reserve i Sydafrikas nordvestlige provins, Jaci"s Lodges tilbyder gæsterne den ideelle destination for uovertruffen spilvisning, unikke luksuriøse indkvarteringsmuligheder, fremragende service og skræddersyede safariaktiviteter.

Jaci og Jan van Heteren er grundlæggerne og ejermanagerparret bag Jaci"s Lodges. En dynamisk duo, de har brugt over 30 år sammen om at skabe og opretholde deres drøm om et dyreliv og safari oplevelse, der overgår gæsternes forventninger.

Jaci"s Lodges er et sandt vidnesbyrd om van Heterens"indsigt i parernes behov, grupper og familier på udkig efter en autentisk, eksklusiv safari-flugt uden nøgler, Ingen problemer, outstanding food and luxury amenities...

Derudover, de er lidenskabeligt forpligtet til at styrke og opløfte de personer, der gør The Jaci"s Experience så speciel. Jaci"s Lodges drives af et team af 50 mennesker, hvoraf de fleste bor i lokalsamfundet. Hver person, der arbejder på lodgen, bidrager til den daglige drift, ledelse, vedligeholdelse og service, der har gjort Jacis Lodges berømte gennem årene.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Jaci's Safari Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål