WeTu Analytics

Jaci's Safari Lodge

Jaci's Safari Suite

(1 unit / villa)

Safari Suite ligger i en blomstrende Tamboti-lund og er ideel til større familier eller grupper. Det specialbyggede dæk har en central ildsted og rummeligt opholdsområde, der fører videre til en delvist overdækket starpod og privat swimmingpool, alle med udsigt over Marico-floden. Safari Suite-gæster har et privat spil, der ser køretøj og guide.

Safari-suiten er indrettet i lyse, dristige farver og afrikanske teksturer. Med plads til op til otte gæster (ideelt fire voksne og fire børn) er det det perfekte safari gemmested for større familier eller grupper, der rejser sammen.

Det store soveværelse og tilstødende værelse deler en udendørs bruser og åbent badeværelse med storslået udsigt ind i bushen. På tværs af passagen, er en lounge med tilstødende gæsteværelse, og en hems ovenpå.

Show More
Show Less

Jaci's Lodges Nare Suite

(1 unit / villa)

Denne familie- og gruppevenlige bush-tilbagetog hedder „Nare“, betyder „Buffalo“ i Tswana, da stedet ofte blev besøgt af en kæmpe bøffeltyr under dens konstruktion. Suiten har privat swimmingpool og udsigtsdæk med udsigt over et vandhul, samt et privat spilvisningskøretøj og guide.

Nare Suite, der kan rumme op til seks personer (fire voksne og to børn), er ideel til familier eller grupper, der rejser sammen. Suiten indeholder et master- og gæstesoveværelse, et åbent badeværelse med et generøst stenbadekar og udendørs bruser, swimmingpool og en hems ovenpå - perfekt til børn at strække sig ud og slappe af i.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Jaci's Safari Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål