WeTu Analytics

Jaci's Safari Lodge

Jaci Safari Lodge Tented Suites

Jacis Safari Lodge teltede suiter er indrettet i livlige farver og afrikanske teksturer.

Hver suite er hjemsted for et stort mosaikbad (stort nok til to at dele), en privat udendørs bruser og en suspenderet visning dæk, hvorfra man kan se vortetoger rullende i mudderet eller træegern darting gennem løvet.

Med stråtag, lave stenvægge og lærredspaneler, der ruller op, lader logens seks rummelige telte suiter udenfor, hvilket giver en eksklusiv afrikansk safarioplevelse.

Suiterne er udstyret med gulvvarme for at sikre, at du er komfortabel i de kølige vintermåneder, samt aircondition og loftventilator til at holde dig kølig under solbrændte sommerdage.

Show More
Show Less

Jaci Safari Lodge -Starbed Suite

De to nye Starbed Suites er indbegrebet af privat romantisk safari indkvartering. Disse luksussuiter ligger over to etager og er ideelle til bryllupsrejse og særlige lejligheder.

Slående farveudbrud, autentiske indretninger, dristige møbler og luksuriøse finish afspejler stil, klasse og raffinement med Jacis bushveld twist.

Hver suite har 2 kingsize-senge (en på taget under stjernerne), udendørs brusere og indendørs badeværelser samt loungeområder, privat safaribar og udsigt.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Jaci's Safari Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål