WeTu Analytics

Jaci's Safari Lodge

Jaci Safari Lodge Tented Suites

(6 rooms)

Med stråtag, lave stenvægge, private udvendige brusere og udsigtsdæk, lærred roll-up paneler og store håndmosaikbade, de rummelige teltede suiter slipper problemfrit udendørs ind.

Hver af de seks safari-telt-suiter er indrettet i livlige farver og afrikanske teksturer og er udstyret med aircondition og loftsventilatorer.

Show More
Show Less

Jaci's Safari Lodge Starbed Suite

(2 rooms)

De to Starbed Suites er indbegrebet af privat, eksklusiv romantisk safari indkvartering. Disse luksussuiter ligger over to niveauer og er ideelle til bryllupsrejse og specielle lejligheder. Med et udvalg af sove indendørs eller under den afrikanske himmel, hver suite har to king-size senge, udendørs brusere og indendørs badeværelser, samt loungeområder, en safari bar og udsigtsplatform.

Slående udbrud af farve, autentisk indretning rører, dristige møbler og skræddersyede finish afspejler stil, klasse og raffinement med en sædvanlig Jacis bushveld twist.

Bushveld-romantik personificeret... Disse to suiter er indrettet med farveudbrud og skræddersyede finish, med tagforlængelser, der giver gæsterne den unikke mulighed for at sove under et tæppe af afrikanske stjerner, helt nedsænket i fred og ro i bushveld.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Jaci's Safari Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål