WeTu Analytics

Chundu Island

Måske er Chundus bedste aktiv dens placering. Chundu Island ligger i hjertet af Zambezi National Park, kun 21 km fra Zimbabwes majestætiske Victoria Falls. Øen er fremragende placeret ved Zambezi-floden og kun tilgængelig med båd. Herfra kan gæsterne opleve Afrika i sin reneste tilstand. Det er fredeligt, roligt og smukt, men samtidig har gæsterne mulighed for at opleve det bedste Zimbabwe har at byde på. Fred og ro med muligheder for spændingssøgning og eventyr.

Efter travlheden i Vic Falls, en by, der henvender sig til både adrenalinjunkierne og de nysgerrige, kan du forkæle dig med et lækkert køligt øliv. Chundu Island er en eksklusiv lodge med eneste adgang til den smukke 1,4 km lange ø på den mægtige Zambezi-flod. Lodgen er bygget i skyggen af storslåede flodtræer, der blander sig med naturen og tilbyder rummelige værelser med bred udsigt over floden ind i Zambezi National Park eller bredden af floden på den zambiske side.

Fra Chundu Island er der meget at gøre både på vandet og på land: Herlige solnedgangskrydstogter med snacks og cocktails, den kontrasterende spænding og fred ved kanosejlads på floden, sjovt fiskeri, spændende vildture og buskture i Zambezi National Park for at nævne nogle få, alt under ledelse og pleje af professionelle og erfarne guider.

REJS MED OS TIL VICTORIA FALLS, ZIMBABWE

En øsafari på bredden af Zambezi

Beliggende 21 km opstrøms fra Victoria Falls, er Chundu Island uden tvivl en af de mest maleriske flodøer på Zambezi-floden og sætter tonen for en rolig og afslappet øsafari i hjertet af Zambezi National Park.

RØGEN, DER TORDNER

Bliv forelsket i vores ø

Mange mennesker fra hele verden strømmer til byen Victoria Falls for selv at se det tordnende vandfald, der er et af verdens syv vidundere. Når du allerede har planlagt din rejse og betalt for din flybillet, giver det perfekt mening at få mest muligt ud af rejsen og opleve nogle af de andre vidundere, der tilbydes.

PÅ BREDDEN AF ZAMBEZI

Forkæl dig med at leve på øen

Efter travlheden i Vic Falls, en by, der henvender sig til både adrenalinjunkierne og de nysgerrige, kan du forkæle dig med et lækkert køligt øliv. Chundu Island er en eksklusiv lodge med eneste adgang til den smukke 1,4 km lange ø på den mægtige Zambezi-flod. Lodgen er bygget i skyggen af storslåede flodtræer, der blander sig med naturen og tilbyder rummelige værelser med bred udsigt over floden ind i Zambezi National Park eller bredden af floden på den zambiske side. Nyd fantastiske solnedgange, cocktails og en stor swimmingpool med udsigt over floden.

EN FERIE TIL DIT BUDGET

Brug din tid på at se solnedgange, ikke dine øre

For at gøre din ferie så ubekymret som muligt har vi inkluderet så mange aktiviteter som muligt i prisen; og for at spare dig for stresset ved daglig budgettering er alle måltider, te og kaffe, lokale læskedrikke, lokale øl, lokal spiritus og lokale vine også inkluderet. Til toppen af det, for dem, der ønsker at se Victoria Falls uden at bekymre sig om at blive i byen, tilbyder vi en gratis dagstransport til byen på en af dagene.

LEV LIVET PÅ DEN VILDE SIDE

Oplev Zambezi National Park med stil

Zambezi-floden har tiltrukket opdagelsesrejsende i århundreder, hvilket i sidste ende resulterer i udviklingen af Zambezi National Park, der fortsætter med at lokke besøgende fra det sydlige Afrika og i udlandet, der traditionelt har brugt basale hytter eller telte som base, hvorfra man kan se i parken. Chundu Island tilbyder et nyt, stilfuldt alternativ: komfortabelt indrettede store lærredsværelser med palmestrå, private dagsenge, en bar med fuld service, swimmingpool, massage på værelset samt safari og landaktiviteter i komfortable køretøjer med individuelle spandsæder og på vandet oppustelige kanoer og store komfortable pramme til solnedgangskrydstogter langs bredden af reservatet.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Chundu Island

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål