WeTu Analytics

Chundu Island

Måske er Chundus bedste aktiv dens placering. Chundu Island ligger i hjertet af nationalparken Zambezi, kun 21 km fra Zimbabwes majestætiske Victoria Falls. Øen har en fremragende beliggenhed ved Zambezi-floden og kun tilgængelig med båd. Herfra kan gæsterne opleve Afrika i sin reneste tilstand. Det er fredeligt, fredfyldt og smukt, men samtidig har gæsterne mulighed for at opleve det bedste Zimbabwe kan tilbyde. Fred og ro med muligheder for spænding søgning og eventyr.

Efter stress og jag i Vic Falls, en by, der henvender sig til både adrenalinjunkierne og de nysgerrige, forkæle dig selv med lækkert kølet øliv. Chundu Island er en eksklusiv lodge med adgang til den smukke 1,4 km lange ø på den mægtige Zambezi-floden. Lodgen er bygget i skyggen af storslåede flodlinjetræer, der blander sig med naturen og tilbyder rummelige værelser med bred udsigt over floden ind i nationalparken Zambezi eller bredden af floden på den zambiske side.

Fra Chundu Island er der meget at gøre både på vandet og på land: Glorious solnedgang krydstogter med snacks og cocktails, kontrasterende spænding og ro i kano på floden, sjovt fiskeri, spændende spil drev og busk vandreture i Zambezi National Park for at nævne et par, alt under ledelse og pleje af professionelle og erfarne guider.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Chundu Island

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål