WeTu Analytics

House In The Wild

River Cottage

(1 room)

En dobbeltseng med et stort badeværelse med kobberbad, en stor veranda og opholdsstue. Dette sommerhus er perfekt til de par, der nyder at vågne op med solopgangen over floden, privatliv, og se flodheste vælte nedenfor.

Show More
Show Less

Warburgia Cottage:

(1 room)

I skyggen af et stort Warborgia-træ, en dobbelt en-suite med massivt bad med udsigt over floden. Der er et hems chill-out-område ovenpå, med fantastisk udsigt over floden, som har to dejlige dagsenge, der kan bruges til børn.

Show More
Show Less

The Original Cottage

Dette sommerhus har en stor veranda med to dobbeltværelser, begge med eget badeværelse, hver med badekar og en udendørs stjernebruser.

Show More
Show Less

Marula Cottage

Dette private sommerhus har to store dobbeltværelser med eget badeværelse med sin egen store private græsplæne, veranda og opholdsstue med en stor pejs og bar.

Show More
Show Less

Hippo Cottage

Beliggende på et smukt sted i skyggen af enorme grønne træer på bredden af Mara-floden og med sin egen enorme veranda og bad med udsigt over floden, er dette det perfekte værelse til en privat luksussafari.

Show More
Show Less

Olerai

(1 room)

Dette sommerhus blev færdigt i oktober 2021 og ligner i design Hippo Cottage, en tvillinge/dobbelt ensuite, gemt i enorme træer og ser nedstrøms mod solnedgangen. Der er en udendørs stjernebruser og et stort kobberbad med udsigt over floden. Der er en smuk veranda med et afslapningsrum, hvor du kan nyde privat spisning, slappe af og nyde kvalitetstid eller indhente verden (hvis du skal...)

Show More
Show Less

Kisaru Cottage

Dette nybyggede (oktober 2023) private sommerhus opkaldt efter vores beboede gepard har to store dobbeltværelser med eget badeværelse med sin egen enorme private græsplæne, veranda og loungeområde med en stor pejs og bar.

Show More
Show Less

Enquiry Form

House In The Wild

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål