WeTu Analytics

House In The Wild

Game drives

Vores erfarne guider kender området intimt, og der er masser af spil at se inden for Enonkishu, Lemek og Ol Chorro Oiruwa konservationer. Store katte, elefanter og sletter spil ses almindeligvis inden for en 15 minutters kørsel fra huset.

Safari - Se dyrelivet og landskabet omkring os og lær om, hvad der gør Maasai Mara så speciel.
Natur til fods - tag en guidet tur at lære, mens du får lidt motion. Anbefales at gå ud i 1 eller 2 timer, velegnet til hele familien med børn over 7.
Futures in the Wild Tour- Besøg vores Mara Training Center grundlagt af Tarquin og Lippa Wood, lære om rangeland-ledelse og deres bestræbelser på at arbejde med lokalsamfund for at genoprette og vedligeholde det naturlige miljø gennem bæredygtig Rangeland Management. Besøg vores Futures in the Wild Women's projekter:
Træplantning: Mød de kvinder, der driver træerne i det vilde planteskole og plant et træ.
Beading: Se vores kvinders beading projekter og lære at gøre dig selv en Maasai armbånd.
Tennis - der er en tennisbane med bolde og ketsjere til rådighed.
Lokale skolebesøg - besøg den lokale Emarti-skole, grundskolen og gymnasiet, som blev bygget af familien Wood og mød de fantastiske og varme børn fra Emarti-samfundet.
Besøg det lokale kvægmarked - en levende og summende atmosfære og et stykke af det virkelige liv i Maasai Mara.
Fiskeri i Mara-floden - tag en tur efter en morgenkørsel eller over solnedgang på kanten af Mara-floden, der fisker efter havkat. Hvis du fanger det, tag et billede og slip det!
Besøg på Rhino Sanctuary gæster er i stand til at gå med næsehornet, mens de er beskyttet af væbnede rangers.

Manyatta besøg - Tilbring en time på den lokale Maasai Village, lære om, hvordan deres hytter er lavet, hvordan man laver ild med kun et par kviste, lyt til mammas synge og møde børnene. Se på nogle af deres håndlavede beaded smykker eller køb noget at tage med hjem!

Helikopterflyvninger over Mara Plains, se Endafar infoark
Balloon Safari's - vågn op ved daggry og flyd over dyrelivet og Maasai Mara - en mulighed for en gang i livet.

En boda boda-tur - Gå på noget andet! Tilbring morgenen kørsel off-road på en boda boda (motorcyklerne set over hele vores del af Afrika) gennem Enonkishu Conservancy, ender med en morgenmad med udsigt over Mamusi Dam.

Besøg Mara Elephant Project - vores partner i at beskytte elefanterne i dette område og reducere menneskelig - dyrelivskonflikt. Tal med din guide om at arrangere et besøg i deres hovedkvarter

Mountainbike ridning

Show More
Show Less

Guided walks

Der er en enorm mængde og række fuglearter omkring huset. Meget kan ses på guidede vandreture langs flodbredden.

For de mere energiske gæster er en guidet gå/klatre op ad Kileleoni Hill værd. At være det højeste punkt i Greater Mara Ecosytem strækker udsigten sig så langt som øjet kan se. Også et godt sted for solnedgange eller bush morgenmad for dem, der hellere vil gå op i bilen!

Show More
Show Less

Farm activities

På ethvert tidspunkt af dagen er der nødvendigvis en form for interessant aktivitet i gang på gården. En tidlig morgen 15 minutters gang til mejeri besætningen for at malke en ko til din morgenkaffe gør det endnu mere lækkert.

Show More
Show Less

Cultural visits

En autentisk oplevelse, hvor vores lokale maasai guide tager dig til hans familie hjem eller Emarti Primary and Secondary Schools er 5 km væk fra den vigtigste gård gate, krydser over floden ved Emarti Bridge. Med over 700 børn at besøge gæster altid få en varm velkomst.

Vores team af maasai vagtere på gården er også talentfulde sangere og dansere, og altid villige til at udføre deres seneste traditionelle hit ved solnedgang på plænen ved huset.

Show More
Show Less

Rhino Sanctuary

På kanten af bakken kan gæsterne komme op tæt på de tamme næsehorn i Rhino Sanctuary.

Show More
Show Less

Fishing

Sid på bredden af Mara-floden og se, hvem der kan fange den største havkat.

Show More
Show Less

Tennis

Der er en tennisbane på gården, 15 minutters gang fra huset eller 5 minutters kørsel derfra.

Show More
Show Less

Mountain bike riding

Kør sammen med giraffen og zebraen fra Naretoi, eller vov dig ned til Mara Training Center, hvor du kan besøge Wild Shamba eller se kvinderne perle.

Show More
Show Less

Enquiry Form

House In The Wild

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål