WeTu Analytics

Bakers Lodge

Baker's Lodge ligger på den sydlige bred af den mægtige Nil-flod og byder på 10 smukt indrettede safarisuiter, alle med rolig udsigt over floden. Opkaldt efter den engelske opdagelsesrejsende Samuel Baker — den første europæer, der ser faldene og navngiver den — hviler hytten blandt store skyggefulde træer og vådområder.

Denne miljøvenlige lodge har en stråtækt central lounge, spisning og bar område, og tilbyder en „Afrika af gamle“ føler. Afkøle af i den forfriskende swimmingpool, lounge med en bog under skyggefulde træer som floden flyder forsigtigt forbi, og runde dagen med en soldowner eller to. Solnedgangen her er virkelig magiske. Udenfor spisning og multi kursusmiddage er en reel godbid for gæster, alle betjenes af opmærksomme personale.

Samtlige rummelige stråtækte sommerhus er bygget på hævede trædæk for at drage fuld fordel af kølig brise og spektakulær udsigt over floden. Der tilbydes smukt indrettede badeværelser med solvarme brusere (nogle har også badekar). Du kan godt se vores hjemmehørende flodhest svælge i de lavvandede kun få skridt fra dit værelse, som er adskilt langt fra hinanden, hvilket giver ultimative gæst privatliv.

Vi anbefaler et ophold på 3 til 5 nætter til fuldt ud at slappe af og værdsætte dette varierede økosystem, som tilbyder så meget at se og gøre.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Bakers Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål