WeTu Analytics

Bakers Lodge

Safaris in Murchison Falls National Park

Murchison Falls National park i den nordvestlige del af landet er Ugandas største nationalpark, og sammen med tilstødende dyreliv reserver danner en enorm ørkenen dækker over 5 000 km2. Det er hjemsted for en bred vifte af dyreliv, skovprimater og 450 fuglearter.

Den mægtige Nilen, den længste flod i verden, løber gennem hjertet af parken i en afstand af 120 km, på sin 6 500 km rejse fra Lake Victoria til Egypten og Middelhavet. Parkenens centrum er det eksplosive 40 meter høje Murchison Falls, hvor Nilen tvinges gennem en 8 meter lang afstand i Rift Valley skråningen. Nedstrøms, Nilen flyder stille mod Lake Albert, som den kommer ind gennem en stor papyrus delta. Det er denne fredelige 40 km strækning af floden, som giver parkens førsteklasses dyreliv skue.

Chimpanse sporing i nærliggende Budongo Forest er tilgængelig, og absolut værd at tilbringe en ekstra dag for, og fuglevogtere vil glæde sig over de mange forskellige lokaliserede arter, herunder Shoebill. For fiskerne er der en udfordring at fange den massive Nilaborre.

Nyd spil drev i Murchison Falls National Park, samt en mindeværdig båd cruise op Nilen til foden af Falls. Den enorme kraft af vandet og udsigten over Falls er spektakulære fra nærbilleder synspunkterne. Forbedre din park oplevelse ved at kombinere flodrejser med en safari. Rejs med båd til Nilen Delta og vend tilbage med et spil drev gennem det spilrige Buligi område. Kør til toppen af vandfaldene og vandre ned til bunden af Fajao Gorge, før du vender tilbage til Baker's Lodge med båd.

Vi driver vores egen flåde af flodbåde — varierende i størrelse til forskellige aktiviteter såsom spilvisning, fuglekiggeri og fiskeri. Vi kan arrangere private middage, frokost, morgenmad og snacks om bord på båden. Baker's Lodge er en god base for dem, der er ivrige efter at fiske efter Nilen Perch. Vi opererer med en streng fangst og frigivelse politik.

Show More
Show Less

Boat Safaris to Murchison Falls

Vores flåde af vandfartøjer kører planlagte og private ture dagligt, direkte fra vores private lodge anløbsbro til parkens centrum — den fantastiske Murchison Falls i Fajao Gorge. En omtrentlig 3 timer på vandet giver fremragende safari visning til og fra vandfaldene, bådene giver mulighed for at overvære den vrimlende flod- og krokodillebestand på floden samt et væld af dyr og fugleliv på flodbredden. Krydstogt kan kombineres med en safari drev, en vandretur op ad siden af faldene eller et solnedgangskrydstogt.

Show More
Show Less

Boat Safaris to the Victoria Nile Delta

Victoria Nile deltaet, en 17 km rejse nedstrøms fra Baker's Lodge, er hjemsted for sjældne vådområder fugle, herunder shoebill og papyrus endemiske arter. Morgenkrydstogter giver en visuel forestilling af tåge, der stiger op fra spejlet roligt vand, mens vores håndværk navigerer i papyrus-kanalerne i deltaet. Planlagte og private delta krydstogter afgår fra lodge med en „morgenmad om bord“ mulighed tilbydes om morgenen (underlagt minimum antal).

Show More
Show Less

Fishing

Nilen ved Murchison er berømt for sit spændende sportsfiskeri. Stor, stærk Nilaborre, der lever i de turbulente farvande under vandfaldene, samt flere arter af kattefisk fiskes, og der fiskes en række mindre arter, som generelt anvendes som levende agn for de større fisk. Fiskeriet foregår på et strengt „fangst og udslip“ -system og kan gøres med vores erfarne lokale fiskeguider; fra kysten eller fra vores både, som er ideelt dimensionerede og udstyret til at klare forholdene og få adgang til de fjerntliggende flodbassiner.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Bakers Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål