WeTu Analytics

Victoria Falls River Safaris

De eventyrfyldte historier om den mægtige Zambezi-floden i Afrika er legendariske, mange frygtløse rejsende har drømt om at udforske denne storslåede flod.

Victoria Falls River Safaris drive en række vidunderlige Zambezi flod udflugter:

Tidlig morgen, frokost og solnedgang Krydstogter

Krydstogterne kører opstrøms i Mosi-oa-Tunya Nationalpark og udforsker de mange Zambezi-øer og -kanaler. Flodheste og krokodille kan spottes hele året, og i vintermånederne er der mulighed for at se elefanter i vandkrydser til øerne.

Der serveres et let måltid på frokostsafarien, og der serveres snacks på en ø tidligt om morgenen og safarierne ved solnedgangen. For dem, der ønsker eksklusivitet, kan Private River Safaris reserveres.

Vand Taxi Transfer

Gæster, der bor på de to hoteller på Minor Resort; det elegante Royal Livingstone Hotel og smukke AVANI Resort, kan transporteres til deres hotel i fabelagtig stil; med flodbåd på den mægtige flod Zambezi.

Zambezi Fisketur

Tigerfiskeri på den storslåede Zambezi er en uforglemmelig Livingstone oplevelse. Fiskeriet starter på øen Kalai omkring 9 km over vandfaldene og bevæger sig nedstrøms mellem øerne, udforske de smalle kanaler, nyder fiskeri, fantastisk fuglefugle og spotting flod dyreliv.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Victoria Falls River Safaris

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål