WeTu Analytics

Goibib Mountain Lodge

Deluxe nature drives

Ved hjælp af vores komfortable, airconditionerede 4x4 køretøjer, i selskab med vores erfarne og kyndige chauffør/guider.

Show More
Show Less

Sunrise Nature Drive

Oplev en spektakulær namibiske solopgang og landskabet kommer til live igen - Et 1-2 timers spiloplevelse efterfulgt af en lækker morgenmad i det store udendørs.

Show More
Show Less

Sundowner Nature Drive

Denne 2-3 timers kørsel giver mulighed for uhyggelig dyreliv watching og slutter med den storslåede namibiske solnedgang. Som natten falder, kan vi få et glimt af nye natlige dyreliv på vej tilbage til The Lodge til middag.

Show More
Show Less

Self-guided hike

Gæster kan tage en selvstyret vandretur for at udforske den naturskønne skønhed af Lodge i deres eget tempo for at opsøge lokale flora og fauna. Jo mere energisk kan lide at tage ud en mountainbike for at udforske i et lidt hurtigere tempo.

Show More
Show Less

Birding

Birding entusiaster vil blive begejstret af det enorme udvalg af fuglearter i området.

Vi har et nyttigt udvalg af fugleidentifikationsbøger i vores bibliotek

Show More
Show Less

Star Gazing

De uforurenede himmel gør stjernestirrer til et meget attraktivt tilbud ved hjælp af en af vores teleskoper.

Show More
Show Less

Others

Inden for en 2 timers kørsel er der flere vigtige steder af interesse, herunder Fish River Canyon, Afrikas største kløft langt, og Giants' Legeplads, som er et bemærkelsesværdigt landskab, der ligner store legetøjssten stablet på hinanden. Quiver Tree Forest ses bedst i juni og juli for sine gule blomster.

Brukaros vulkankrater er spektakulært på trods af at være uddød. Ai-Ais Hot Springs er, hvad de siger, men er lukket November til februar på grund af ekstreme temperaturer.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Goibib Mountain Lodge

Fornavn
Efternavn
Email Adresse
Telefon Nummer
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål