WeTu Analytics

Migrational Camps

Store flokke af gnudepige passerer lige uden for dit telt, efter en vandrende sti slidt over årtusinder. Omfattende flokke af gnudepige gør den ikoniske Great Migration, der rejser et uendeligt kredsløb fra den sydlige Serengeti i Tanzania, op nordvest mod den mægtige Mara-flod og tilbage igen. Vores signatur migreringslejre er perfekt beliggende i Serengeti og bevæger sig med migreringen, så du aldrig går glip af nogen handling.

Opererer som to sæsonbestemte lejre på fire steder inden for Serengeti, Nyasi og Songa er oprettet fire steder på forskellige tidspunkter af året. Nyasi bevæger sig med migration fra savanne Lamai i den nordlige Serengeti til de korte græssletter i den sydlige Serengeti. Songa bevæger sig med migration fra de kuperede udafgrøder af Kogatende i det nordlige Serengeti til de korte græssletter i det sydlige Serengeti.

Hver lejr har otte telte med eget badeværelse og et familietelt. Indretningen er inspireret af en kærlighed til naturen og rå organiske materialer. Naturligt linned og jordfarver afspejler roen og freden i miljøet, så du kan føle dig forbundet med dine omgivelser, når du følger den stadigt bevægende vandring. Der er også altid mulighed for at tage en hel lejr til jer selv.

Sletterne af gyldne græsarealer strækker sig til fjerne horisonter under uendelige blå himmel, da millioner af hovslag trommer jorden. Alt i Tanzania sker i stort omfang, og vores migrationslejre sætter dig i hjertet af det hele. Føl opstemningen ved at være tæt på naturen, herunder Den Store Migration. Anbefalet tre til fire overnatninger, nedsænket i naturen med alle de sofistikerede bekvemmeligheder, du har brug for. Perfekt til start eller midt på en rejseplan.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Migrational Camps

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål