WeTu Analytics

Migrational Camps

Morning drives

Få en tidlig start og spis morgenmad i lejren, før du går ud til de endeløse Serengeti sletter, hvor du vil tilbringe dagen med at drive gennem gnubeestflokke og tage i overflod af dyreliv.

Show More
Show Less

Breakfast & lunch picnics

Holdet ville være glade for at pakke en morgenmad for dig at nyde ude i ørkenen. Din guide vil finde det perfekte sted; enten et naturskønt sted under et træ eller en sten med udsigt; og vil oprette bord, stole og liflige godbidder til fest på.

Show More
Show Less

Day Safari to Ndutu or Southern Serengeti

Få en tidlig start og få morgenmad i lejren, før du går ud til de endeløse Serengeti sletter, hvor du vil tilbringe dagen med at drive gennem gnubbeest flokke og tage i det rigelige dyreliv, der befolker det sydlige Serengeti og Ndutu områder. Find et træ at parkere under for en doven picnic frokost, og måske en snooze i skyggen, før du roaming yderligere.

Show More
Show Less

Children's Safari

Vi byder børn i alle aldre velkommen, og fordi alle har deres eget private køretøj og guide, er det muligt for aktiviteter at blive planlagt omkring børnenes interesse og opmærksomhed spænder.

Familien enhed har en lounge område, så børnene kan sprede sig, overtage, have deres eget rum.

Aktiviteter omfatter sporing i lejren, hvor børn lærer om de små ting (fugle, insekter, planter); brætspil i lejren; og spændingen ved natspil drev og spotting med rampelyset.

Show More
Show Less

Authentic cultural experience (south only)

Når lejren ligger i syd, kan gæsterne besøge Datogastammen for at få et indblik i deres kultur og traditioner, mens de går om deres livsstil.

Datoga er nomadiske hyrder, afhængigt stort set af ko- og gedekød og mælk til deres kost.
I modsætning til Hadza, Datoga kvinde bære smukke smykker, som de gør sig
og farverigt traditionelt slid. Armbåndene omkring deres håndled og ankler skaber en percussiv
slå for deres sang, dans og hoppe, som kan fortsætte i dagevis og endda år!

Show More
Show Less

Hot air ballooning (north - not possible from south)

Få en pre-dawn start og gå om bord på køretøjet, der fører dig til lanceringsstedet. Klatre ombord på kurven, og beundre oplevelsen af at svæve stille over ørkenen i freden i begyndelsen af daggry. Land og nyd en overdådig morgenmad med bobler, så hovedet tilbage til lejren.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Migrational Camps

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål