WeTu Analytics

Mtomeni Safari Camp

På bredden af Great Letaba River, inde i provinsreserven Letaba Ranch, er en juvel kaldet Mtomeni Safari Camp. Opkaldt efter Jackleberry træerne, der skygger safariteltene, er dette det perfekte sted at sidde og se spillet få adgang til vandet under lejren.

Besøgende på Mtomeni Safari Camp har adgang til spildrev eller guidede ture om morgenen og aftenen. Reserve's „No self-drive“ politik betyder, at guidede spil drev giver gæsterne mulighed for at se både flodområderne langs Great Letaba samt i Mopani veld på Letaba Ranch.
Letaba Ranch, der ikke er indhegnet fra Kruger, er kendt for sine store flokke af elefant og bøffel. Reserven er også et hotspot for afrikanske vilde hunde observationer.
I betragtning af at lejren er uindhegnet fra reserven, og på bredden af Great Letaba-floden, er der hyppig dyreaktivitet i lejren om natten. Af denne grund bliver gæsterne eskorteret til og fra deres telte, når de kommer til den fælles spisning og lejrbålplads.


Mtomeni Safari Camp har 5 safari telte på trædæk, hver med to ¾ senge. Linned, sengetøj og håndklæder leveres som en del af prisen. Der er en enkel en-suite med flush toilet, håndvask og en spand bruser.
Køkkenet, spise- og lejrbålfaciliteterne er fælles, og giver eventyrrejsende en ideel mulighed for at komme til at mødes og interagere med andre ligesindede rejsende. Du vil dele en gaskomfur og lejr brand til madlavning, samt køleskab og fryser til opbevaring af mad. De nødvendige gryder, service og bestik leveres også.
Der er ingen elektricitet, og paraffin eller sol lanterner leveres til lys om natten. Hvis du er selvbetjent, så glem ikke at medbringe brænde. Selvom det er sikkert at drikke, kan nogle mennesker ikke lide smagen af det lokale vand, så det anbefales at medbringe dit eget drikkevand på flaske. Dette er et malariaområde, og forholdsregler anbefales.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Mtomeni Safari Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål