WeTu Analytics

Seven Seas Voyager

Exquisite Cuisine - Savour...It's All Included.

Man kan forvente at betale ekstra for privilegiet af spisning aften på gourmet køkken denne ekstravagante, ledsaget af ekstraordinære vine og upåklagelig service, men vær sikker på, det er alt inkluderet.

Spis når, hvor og med hvem du vælger i vores åbne restauranter. Du skal blot anmode om et bord, når stemningen rammer, og Maitre D' vil med glæde sætte din fest.

Ved at bruge friske lokale råvarer fra internationale markeder, lækre håndværkeroste og lækre bagværk fremstillet af det fineste importerede franske mel, kombineret med alle vores berømte kokkers evner og fantasi til at sætte det hele sammen — cruising har aldrig smagt så godt.

Der skiftes menuer dagligt i Compass Rose, da der tilbydes et væld af forskellige regionale retter i løbet af din rejse. Forkæl dig selv med en søndag champagne og kaviarbrunch på La Veranda eller Compass Rose. Spis i elegante omgivelser, herunder den ikoniske Prime 7, det førende bøfhus på havet, og glæde dig i lækre entréer, der er parret med karakteristiske gratis vine og spiritus.

Show More
Show Less

Compass Rose

Som flagskibsrestaurant ombord på hvert af vores skibe serverer den vidunderligt rummelige Compass Rose morgenmad, frokost og middag og byder på et enestående udvalg af europæisk inspirerede kontinentale retter samt smagsfulde vegetariske og kosher retter og nærende Canyon Ranch SpacClub® specialiteter. Compass Rose er elegant indrettet i varme gyldne og rødbrune nuancer og byder på en smukt raffineret atmosfære velsignet med naturligt lys i løbet af dagen. Når du beslutter dig for at vække din appetit, vil din Maître D' guide dig til et roligt, romantisk bord til to eller et festligt større bord — reservationer er ikke nødvendige.

Show More
Show Less

La Veranda

La Veranda serverer frokost og lunsj, er ekstremt populær når som helst på dagen. La Veranda er rummelige og komfortabelt afslappet og tilbyder regionale specialiteter, der ofte afspejler køkkenerne i de lande, der opfordres til, såsom grillet lammekoteletter med spansk sherry sauce eller pan-sautéed Middelhavet Bass. Retter præsenteres i en buffet stil, der viser mangfoldigheden af menuen. La Veranda har også autentisk pizzeria og en skyggefuld udendørs veranda til spisning under åben himmel.

Show More
Show Less

Prime 7

Prime 7 er en ægte klassiker i enhver forstand og sætter en ny standard i steakhouse billetpris med sin moderne fortolkning af en amerikansk favorit. Prime 7 udstråler en tydelig, intim elegance, smukt dekoreret med smidige læderbevingestole, brændte skove og rige jordfarvede stoffer. Dette er glamour omdefineret, en luksuriøs indstilling til at nyde klassiske steakhouse køkken med en moderne flair.

Alle de traditionelle forretter er her, herunder Jumbo Krabbekager, østers Rockefeller og fransk løg suppe Gratinée. Oksekød er selvfølgelig den ubestridte stjerne, da det hele er USD A Prime og Dgy-Aged mindst 28 dage for at sikre den ultimative ømhed, saftighed og smag. „Côte de Boeuf“ Bone-in Rib Steak, Porterhouse Steak og saftige Filet Mignon kun røre ved markeringerne. Mouthwatering alternativer inkluderer Colorado Double-Cut Lamb Chops og ovnristede økologiske fritgående kylling. Prime 7 er kun åben til middag, og reservationer er påkrævet.

Show More
Show Less

Sette Mari at La Veranda

Hver aften forvandles La Veranda til Sette Mari på La Veranda, en afslappet, intim madoplevelse. Nyd en omfattende menu med autentiske antipasti og italienske specialiteter serveret á la carte og parret med udsøgte italienske vine - selvfølgelig gratis. Delectable retter tilberedes á la minut af vores talentfulde kokke ved hjælp af kun de friskeste gourmetingredienser og serveres af vores opmærksomme tjenere. Sette Mari på La Veranda er kun åben til middag.

Show More
Show Less

Signatures

Signaturer er en af to restauranter på havet (den anden er ombord Seven Seas Mariner). At forberede autentiske, dekadente franske retter er en kunstform og er eksistensberettigelsen for vores franske restaurant, Signaturer. Vores erfarne kokke indfanger mangfoldigheden af franske retter og tilbyder en udsøgt madoplevelse med fortryllende smag og lokkende præsentation. Derfor er hver eneste skål serveret i signaturer absolut sublim og rent fransk.

Klassikere som Quiche au Camembert og Foie Gras Terrine med Plum Marmalade driller ganen. Hovedretter såsom Rack of Lamb med Morel svampe og smeltet kartoffel garnishes og Magret Duck Filet med hindbær Vinaigrette ophidse sanserne, især når perfekt parret med en dejlig fransk vintage omhyggeligt udvalgt af sommelier. Oplevelsen er så autentisk fransk, at den konkurrerer med de fineste parisiske restauranter. Det er kun åbent til middag, og der kræves reservationer for signaturer.

Show More
Show Less

Pool Grill

Den ultimative kome-as-du-er spisested, Pool Grill kunne ikke være mere afslappet. Gå over lige fra solbadning eller svømning i poolen. Drop forbi før eller efter en shore udflugt. Nyd en snack mellem aktiviteter. Pool Grill er åben, men rigeligt skyggefuld for komfortabel spisning. Nyd grillet til ordre burgere, grillet fisk og skaldyr, sandwich og friske salater. Forkæl dig selv med mælk shakes, malts og hånddyppede isdesserter drysset med alle dine foretrukne toppings.

Show More
Show Less

Room Service

Vel vidende, at gæster nogle gange foretrækker at simpelthen spise i komfort i deres suiter, tilbyder vi room service døgnet rundt. Vælg fra en omfattende roomservice menu, og ventepersonalet vil straks betjene din ordre i ro og mag i suiten. Under normale spisetider kan gæsterne også bestille fra Compass Rose-menuen, som skifter dagligt og omfatter kontinentale, vegetariske retter, kosher og Canyon Ranch SpacClub® -retter. Middage serveres nådigt kursus for kursus.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Seven Seas Voyager

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål