WeTu Analytics

Silver Cloud

Owner's Suite

Denne stilfulde lejlighed tilbyder bekvemmeligheden af plads, komfort og service. Det er en perfekt blanding af ekspeditionsoplevelse med en luksus livsstil. Fås som en konfiguration med et eller to soveværelser, suiten har separat spiseplads, stue med opholdsområde, espressomaskine, hårtørrer, luksuriøse toiletartikler, telefon og Wi-Fi.

Show More
Show Less

Grand Suite

Ekspertdesignet og udsøgt udpeget, Grand Suite er pladsen til at dele historier med andre opdagelsesrejsende og nye venner. Med plads nok til at strejfe både ind og udenfor, denne suite er perfekt til afslapning og fortælling om dagens højdepunkter. Fås som en konfiguration med et eller to soveværelser, suiten har separat spiseplads, stue med opholdsområde, espressomaskine, hårtørrer, luksuriøse toiletartikler, telefon og Wi-Fi.

Show More
Show Less

Royal Suite

Med plads nok til at strejfe både ind og udenfor, Royal Suite er perfekt til afslapning og fortælling om dagens højdepunkter. Fås som en konfiguration med et eller to soveværelser, suiten har separat spiseplads, stue med opholdsområde, espressomaskine, hårtørrer, luksuriøse toiletartikler, telefon og Wi-Fi.

Show More
Show Less

Silver Suite

Silver Suite er stilfuld og sofistikeret med store verandaer og er fremragende til at tage billeder og se på fugle. Suiterne ligger midt i skibet og har rummelig walk-in-garderobe, smukt marmorbadeværelse og rummelig opholdsstue. Andre funktioner omfatter en stue med et opholdsområde, en espressomaskine, en hårtørrer, luksuriøse toiletartikler, en telefon og Wi-Fi.

Show More
Show Less

Deluxe Veranda Suite

Deluxe Veranda-suiten er rummelig og indbydende med Silversea-signatur med en foretrukken central beliggenhed. Glasdøre fra gulv til loft åbner ud til en møbleret privat teakveranda, hvor gæsterne kan slappe af og nyde den betagende udsigt. Andre funktioner omfatter et opholdsområde, hårtørrer, luksuriøse toiletartikler, en telefon og Wi-Fi.

Show More
Show Less

Veranda Suite

Veranda-suiten er rummelig og indbydende og har Silversea-signatur. Glasdøre fra gulv til loft åbner ud til en møbleret privat teakveranda, hvor gæsterne kan slappe af og nyde den betagende udsigt. Nogle Veranda Suites rummer tre gæster. Andre funktioner omfatter et opholdsområde, hårtørrer, luksuriøse toiletartikler, en telefon og Wi-Fi.

Show More
Show Less

Vista Suite

Vista-suiten tilbyder et behageligt, rummeligt ophold og har store billedvinduer med panoramaudsigt over havet, ideel til vurdering af det lokale dyreliv. Andre funktioner omfatter et opholdsområde, hårtørrer, luksuriøse toiletartikler, en telefon og Wi-Fi.

Show More
Show Less

Medallion Suite

Med betagende landskaber, Medallion Suite har en rummelig walk-in garderobe og en ekspansiv stue, hvilket gør det til den ideelle mulighed for et hjem væk fra hjemmet på åbent hav. Medallion Suites rumme tre gæster. Andre funktioner omfatter en separat spiseplads, hårtørrer, luksuriøse toiletartikler, en telefon og Wi-Fi.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Silver Cloud

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål