WeTu Analytics

Paul Gauguin

Sumptuous Dining

Maden om bord på vores skibe kan for evigt sætte standarden som de mest overdådige måltider, du nogensinde har smagt. Vi tager endda højde for særlige ønsker, med lækre vegetariske og low-carb muligheder på anmodning. Og i hele din madoplevelse vil vores opmærksomme personale diskret sikre, at de retter, du vælger, er hvad du ønsker, at din gratis vin er perfekt parret, og at du er omgivet af hyggelige selskab.

Show More
Show Less

L'Etoile

Fra det øjeblik du bliver mødt på L'Etoile, ved du, at du er i for en udsøgt madoplevelse. Vores elegante spisesal, som er åben til middag, omgiver dig en perfekt indrettet indretning, sprødt sengetøj og en række fristende specialiteter, der er velforberedt.

Show More
Show Less

La Veranda

La Verandas gulv til loft-vinduer, indendørs og udendørs siddepladser samt raffineret atmosfære gør det til det perfekte sted at nyde morgenbuffet og frokost, ofte med internationale temaer. Der tilbydes også à la carte-menuer. Om aftenen er La Veranda forvandlet til et elegant spisested, der kun er reservering, og som byder på gourmetretter.

De kulinariske kreationer af Jean-Pierre Vigato, Chef Propriétaire fra den verdensberømte, tostjernede Michelin-bedømte Restaurant Apicius i Paris, er ombord. Nyd kokken Vigatos karakteristiske køkken i La Veranda.

Show More
Show Less

Le Grill

For en mere afslappet madoplevelse, slutte sig til os på Le Grill. Hils solen med en morgenbuffet, eller nyd frokost ved poolen på et udvalg af grillede favoritter, salater og friske tropiske frugter. Om aftenen kan du få nye venner til middag, mens du nyder polynesiske specialiteter i en afslappet atmosfære.

*Middagsreservationer om bord på Gauguin er påkrævet på La Veranda og Le Grill.

Show More
Show Less

24-Hour Room Service

Der tilbydes en særlig roomservice døgnet rundt. Under normale spisetider kan du også bestille fra L'Etoile Restaurant og nyde middag i suiten.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Paul Gauguin

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål