WeTu Analytics

Crown Princess

Traditional Dining

Skibet tilbyder flere formelle spisestuer i krydstogttraditionen, med traditionel spisning på samme tidspunkter for hvert måltid, og opmærksom service, som en personlig tjener i hele krydstogt. Ombord på traditionelle spisesteder omfatter Botticelli Dining Room.

Show More
Show Less

Anytime Dining

Når som helst spisning betyder, at gæsterne ikke er begrænset til at spise på et bestemt tidspunkt eller sted på skibet. I stedet er valget af hvornår og hvor man skal spise fleksibelt. Mulighederne for spisesteder i Anytime omfatter Michelangelo Dining Room og Da Vinci Dining Room.

Show More
Show Less

Specialty Dining

Skibets restauranter er populære og serverer udsøgte lokale specialiteter og gourmet-favoritter. Reservationer anbefales og dækning gebyr gælder. Valg til Specialty spisning om bord på skibet funktion Sabatini's, Crown Grill, The Salty Dog Gastropub og Ultimate Balcony Dining.

Show More
Show Less

Casual Dining

Få en hurtig og tilfredsstillende bid på skibets Casual Dining spisesteder, eller få mad og spise ved poolen. Casual spisemuligheder om bord omfatter 24 timers International Cafe, Horizon Court Buffet og Bistro, Cafe Caribe, Vines Wine Bar, Pizza & is bar og Trident Grill.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Crown Princess

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål