WeTu Analytics

The Cellars Hohenort

Madiba Villa

(1 unit / villa)

Skjult væk i vores smukke haver, to-etagers Villa er selvstændig, med en privat indkørsel fører op til en diskret indgang.

En stor åben planløsning lounge og spisestue byder gæsterne velkommen ved indgangen til huset, med tre dobbelte en-suite soveværelser fører ud i det centrale område. En pejs, aircondition og gulvvarme giver maksimal komfort for vores gæster på alle tidspunkter, mens en privat gårdhave og swimmingpool sikrer et roligt ophold.

Yderligere funktioner, herunder en bar område og service køkken, gør Villa ideel for gæster ledsaget af privat personale.

Madiba Villa er 264m 2 i størrelse. Højst to personer per værelse.

Show More
Show Less

Liz McGrath Villa

(1 unit / villa)

Den selvstændige villa ligger ved siden af vores duftende urtehave, med en stor privat gårdhave fører ud fra lounge og spisestue for op til seks gæster. Villaen har to rummelige soveværelser med eget badeværelse, og deler en privat lukket foyer med en af vores Premier Suites - som kan bruges som en ekstra indkvartering mulighed. Det fuldt udstyrede køkken med træpaneler og separat opholdsstue med pejs og egen indgang fra foyeren gør villaen perfekt til underholdende.

Show More
Show Less

Enquiry Form

The Cellars Hohenort

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål