WeTu Analytics

The Cellars Hohenort

Double Room

Dette er vores indgang niveau værelseskategori, de tilbyder enten udsigt over Cape halvøen fra Hohenort-bygningen eller vidtstrakte udsigt over de utrolige haver fra Kellars Hovedhus. Dobbeltværelserne i hovedhuset er mere moderne i design, mens vores værelser i Hohenort-bygningen passer til de gæster, der foretrækker en mere traditionel edwardiansk stil.

Værelserne varierer mellem 27-45m2 i størrelse. Højst to personer per værelse.

Show More
Show Less

Luxury Double Room

Gæsterne kan vælge mellem Kellars Hovedhus og det historiske Hohenort Manor House, hvilket Luksusdobbeltværelse der passer dem bedst. Disse rummelige værelser har enten udsigt over Cape-halvøen fra Hohenort-bygningen eller vidtstrakte udsigt over den utrolige have.

Luksusdobbeltværelserne i Cellars hovedhus er mere moderne indrettet, mens værelserne i Hohenort-bygningen er indrettet i traditionel edwardiansk stil.

Disse værelser varierer i størrelse mellem 35-42m2. Højst to personer per værelse.

Show More
Show Less

Luxury Double with Verandah

Disse værelser er individuelt indrettede i klassisk stil og gør det perfekte romantiske tilflugtssted. Gæsterne kan slappe af udenfor på de private liggestole og nyde en kop kaffe, mens de ser solen stå op, eller et glas vin i løbet af den mest fortryllende tid på dagen, solnedgang.

På køligere dage kan udsigten også beundres fra det hyggelige loungeområde indeni. På en klar dag tilbyder de endda panoramaudsigt over Constantia-dalen hele vejen til False Bay.

Disse værelser er på 46m2 i størrelse. Højst to personer per værelse.

Show More
Show Less

Suite

Hver suite er elegant, men yderst komfortabel, med en rummelig opholdsstue og praktisk walk-in closet. Hver suite har et meget individuelt signaturudseende.

Vi følte os inspireret af den naturlige skønhed i vores haver, som afspejles i designet i hele værelserne, med lys streaming ind gennem store vinduer og et naturligt farveskema skaber en beroligende tilbagetog.

Disse suiter har alle en rummelig opholdsstue, walk in-closet og minibar, og varierer fra 41-75 m2 i størrelse. Højst to personer per værelse.

Show More
Show Less

Premier Suites

Hvad de alle har til fælles er, at de er meget generøse i størrelse, med enten en privat haveterrasse eller en vidtrækkende udsigt over vores vidtstrakte haver.

Premier-suiterne fås enten som en suite i forskudt plan eller suite i 1 plan. De har alle en rummelig separat opholdsstue, tekøkken, satellit-tv, elegant soveværelse og eget badeværelse.

Disse suiter spænder fra 62-77m2 i størrelse. Højst to personer per værelse.

Show More
Show Less

Enquiry Form

The Cellars Hohenort

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål