WeTu Analytics

The Cellars Hohenort

The Conservatory Restaurant

Denne sofistikerede spisning hele dagen på The Cellars-Hohenort er en triumferende udstilling af fremragende kvalitetsprodukter forenet på en tallerken for at betyde det bedste af komfort mad.

Friske råvarer fra haverne er indarbejdet i konservatoriets sæsonbestemte menu, mens traditionelle klassikere og endda Liz McGratths egne opskrifter gør en fremtoning.

Konservatoriet er bygget op omkring et 300 år gammelt egetræ, dets enorme omkreds vises i en elegant glasramme, og dens stolte grene strækker sig ud over de spisende gæster.

Udsigt over det berømte Taffelbjerg og kamfertræerne, der ligger ved foden, danner baggrunden for denne restaurant. Komfortabel stemning og sans for detaljer supplerer den varierede menu, en afspejling af det forskelligartede kulinariske team bag The Conservatory.

Åbningstider
Morgenmad: 07h00 til 10h30
Te: 11h00 til 17h00
Frokost: 12h00 til 14h30
Høj te: 11h00 til 12h00 og 15h00 til 17h00
Middag: 18h30 til 21h00

Show More
Show Less

The Martini Bar

Martini Bar ligger lige ved receptionen i kælderbygningen og er et elegant sted, der egner sig til både høje telejligheder og sofistikerede aftendrikke.

Martini Barens bartendere vil blande mødestedets navnebror, den smarte cocktail, til perfektion for selv de mest kræsne gæster.

Her kan gæsterne nyde elegance af en overbærende højte eller vælge mellem et udvalg af kaffe med enkelt oprindelse. Der tilbydes desuden signaturcocktails, et upåklageligt udvalg af vine fra Constantia-dalen og champagne ved glasset.

Åbningstider
Dagligt: 11h00 - 21h00

Show More
Show Less

Sun Lounge

Forestil dig krydrede godbidder som ristede grøntsags- og gedeosttærter og græsfodret okse- og peppadewsosaties efterfulgt af en række søde lækkerier, herunder Classic Madagaskars chokoladekage, en mélange af aromatiserede cupcakes og frisk frugt pavlovas - for ikke at glemme de traditionelle fingersandwich.

Den høje te indeholder et fint udvalg af duftende te og kaffe - og du vil måske tilføje et festligt glas boblende!

Serveres dagligt i Sun Lounge, på Conservatory Terrace, vores High Tea er perfekt til en bred vifte af særlige lejligheder, fra fødselsdage, hønefester, baby brusere og 'Sip & Se' møde ny-baby eftermiddage, til corporate events.

Serveres dagligt fra 11h00 til 12h00 og 15h00 til 17h00

Show More
Show Less

Enquiry Form

The Cellars Hohenort

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål