WeTu Analytics

The Cellars Hohenort

THE GOURMET MEANDER

Cellars-Hohenort tilbyder den ultimative base for en række gastronomiske oplevelser - fra landmandens markeder og vingodser til Cape Malay køkken, og håndværkerkaffe og håndværk øl scener.

Smag på Constantia's dusør på konservatoriet. Restauranten serverer morgenmad, frokost og aftensmad i de smukkeste omgivelser. Køkkenet er innovativt, men tidløst, med vægt på friske råvarer, hvoraf mange dyrkes i hotellets 9 hektar have.

Cellars-Hohenort ligger midt i Constantia, kendt som „Cape Towns Vineyard“; fra dette sted kan gæsterne udforske Constantia, Western Cape mest historiske vinregion, gennem grønne vinstokke og træer, for nogle af Sydafrikas bedste vine. Mange af disse vinejendomme kan også prale af restauranter i verdensklasse.

For en følelse af historie skal du besøge Groot Constantia; den mere end 300 år gamle vingård har et museum samt prisbelønnede vine at udforske. Derefter, hvis du ønsker en af de bedste udsigter i dalen, skal du tage til Constantia Glen. Bagefter tager du hele familien til en picnic på plænen på Buitenverwachting vin ejendom. Constantia er fyldt med sensoriske overraskelser at opdage og nyde.

Fra Constantia er der nem adgang til andre berømte Cape vinregioner, såsom Stellenbosch, Franschhoek, Paarl og Hemel-en-Aarde.

Cape Town har en blomstrende markedskultur. Besøgende kan blande sig med beboerne og shoppe for årstidens råvarer og gourmetvarer, mens de nyder levende musik, håndværk øl og lokale vine.

Udforsk markederne vil tage dig fra skovene i Tokai til bymidten og videre. Besøgende vil få et øjebliksbillede af byens forskelligartede og unikke kultur ved at besøge topmarkeder såsom Bay Harbour Market i Hout Bay; nabogodsmarkedet på Old Biscuit Mill i Woodstock, hvor designere og håndværkere fødevareproducenter mødes; og Oranjezicht City Farm, et fælles landbrugsprojekt i Den indre by. Denne lørdag marked byder på smuk udsigt over både bjerget og bybilledet, samt gård-friske råvarer i et livligt miljø.

Din foodie rejse fortsætter ind i Bo-Kaap, Cape Towns gamle malaysiske kvarter og en af de ældste dele af byen. Det er et kludetæppe af smukt malede historiske huse, brostensbelagte gader og et netværk af restauranter og caféer. Her kan gæsterne smage retter fra Cape Malay, traditionel mad med oprindelse i det 17. århundrede.

Hvis du tilfældigvis vandre ned Rose Street, finder du ikke kun duftende rotis, karry og samoosas, men også en af de mest interessante kaffepletter: Haas Collective. Her, håndristet kaffe og kunst meld i en unik oplevelse. Cape Town har mange andre sådanne perler, såsom Truth Coffee Roasting, Yours Truly og Deluxe Coffee Works, for at nævne nogle få.

Show More
Show Less

A CULTURAL PASSAGE

Oplev Cape Town gennem sin kultur, historie, kunst og design. Se et landskab af juxtapositioner: art deco og kulturarv bygninger mødes spejlede moderne skyskrabere.

Forestil dig et sted med verdensklasse byinfrastruktur, omgivet af og gevind med naturlig skønhed — der er ingen anden by i verden placeret på skråningerne af en national reserve, som Cape Town er i Table Mountain National Park. Taffelbjerget er også den eneste af de New7Wonders of the World i et byområde.

Cellars-Hohenort ligger i de grønne, grønne sydlige forstæder til Sydafrikas ældste by, og der er mange ruter og veje at følge for at opdage dens hemmeligheder.

Der er mange ture til rådighed for at opleve byens inspirerende arkitektur, ikoniske steder og pulserende befolkning; fra Nelson Mandela ture og vandreture gennem den historiske og fotogene Bo-Kaap til Red Bus, en hop-on hop-off bus service, der tager passagerer til alle attraktioner, historiske områder og mest naturskønne udsigt. Der er en transportform, der passer til enhver rejsende eller lejlighed, såsom leje af en vintagebil, sidevogn ture med Harley-Davidson og personlige ture i Capes vinområder. Et must-try er Franschhoek Wine Tram, som tager dig gennem den smukke Franschhoek Valley.

Cape Town har en guldgrube af kunstgallerier, naturhistoriske institutioner og lignende. Lyt til hvalopkaldene i den særlige kabine på Iziko South African Museum, der ligger i den historiske Companys Garden. Et andet højdepunkt er Planetariet på museet, hvor hele familien kan udforske astronomiens verden.

Der er et utroligt udvalg af familieaktiviteter at opdage, såsom sejlsport i V&A Waterfront havn, en tur til Two Oceans Aquarium, besøge den historiske flådebase i Simon's Town eller se fiskerne i Kalk Bay dampe ind i havnen ved dagens afslutning med deres fangst.

Cape Town er i live med festivaler, koncerter og teater. Vores gæster kan gøre The Cellars-Hohenort deres base for at nyde den overflod af begivenheder, der sker i løbet af kalenderåret. Et af højdepunkterne er de årlige Kirstenbosch Sommerkoncerter. Disse udendørs levende musikkoncerter byder på berømte sydafrikanske værker i en af verdens mest spektakulære botaniske haver.

Show More
Show Less

LET'S GO OUTSIDE

Western Cape tilbyder den ultimative flugt for elskere af udendørs: dens mangfoldige naturlige skønhed omfatter fynbos-overdækkede bjerge, dramatiske seascapes, sammenfiltrede skove, spektakulære reserver og botaniske haver — alt sammen inden for rækkevidde.

At opdage udendørs begynder i den 9 hektar have på The Cellars-Hohenort, som indeholder de næstældste kamfertræer i Sydafrika, en fortryllet skov, en vingård, hemmelige døråbninger, en rosenhave og så meget mere. Regelmæssige haven ture udføres for gæster, afdækker magien i en af verdens smukkeste privatejede haver.

Der er en række forskellige stier i Constantias grønne bælte, der snager gennem områdets grønne hjerte. Vandrere kan nyde bjergudsigt og junglelignende landskab, mens de opdager skjulte stier.

En kort køretur fra The Cellars-Hohenort ligger den roste Kirstenbosch National Botanical Garden. Beliggende mod de østlige skråninger af Taffelbjerget, skønheden i haven er kendt verden over for sine oprindelige planter, det er bare stedet at picnic og drømme. Derudover svæve over træerne for at se fugle, flora og fascinerende udsigt over bjergene med den nye Kirstenbosch trætop gangbro.

Med sin ikoniske, table-lignende silhuet tilbyder Taffelbjerget og dens omkringliggende nationalpark også en række stier, der går ud over det berømte topmøde (som besøgende kan få adgang til via svævebanen, eller for den frygtløse, på en række vandreture). Tænk fuldmåne vandreture op Lion's Head, fynbos-duftende ture til Elephant Eye og solnedgang rejser på Signal Hill.

Nationalparken strækker sig helt til Cape Point, på kanten af halvøen. Rejs her for svimlende klipper ved havet, uberørte bjerggåture og hvide sandstrande. Ikke at gå glip af er Boulders beach, hvor strandgængere deler sandet med truede afrikanske pingviner; de kan også ses i de beskyttede områder via en strandpromenade.

Mens Cape Floral Kingdom viser en enestående mangfoldighed af flora hele året, blomstrer de vilde blomster om foråret i smukke, farverige skærme. Rejsende behøver ikke at gå langt for at være vidne til denne årlige begivenhed. Posberg ligger blot en time fra byens centrum og er fyldt med forårsblomster fra midten af august til slutningen af september.

En vidunderlig måde at nyde Cape Towns naturlige skønhed på er at tilbringe en dag teeing off på en af de mange smukke golfbaner.

Med sin spektakulære natur er Western Cape et paradis for cyklister, og som sådan er vært for en række cykelbegivenheder hele året rundt. Der er også utrolige ruter for mountainbikere.

Langdistanceløbere er også forkælet til valg med smukke stier og officielle maraton, herunder de to oceaner, som er blevet døbt den „smukkeste maraton i verden“.

Adventure-søgende kan også tage til himlen med paragliding ud for Signal Hill, fabelagtig fra toppen af Taffelbjerget, faldskærmsudspring på vestkysten og så meget mere — kaster sig ud i havets dybder for at dykke haj bur eller skimme over mens kite-surfing.

Show More
Show Less

TABLE MOUNTAIN

Taffelbjerget er det mest ikoniske vartegn i Sydafrika.

Det er også landets mest fotograferede attraktion og dens berømte svævebane har taget millioner af mennesker til toppen. Taffelbjerget er blevet det eneste mest indbydende ikon for ikke kun vores folk, men rejsende fra hele verden. Men dette bjerg skjuler mange overraskelser, der venter på at blive opdaget.

Det er meget mere end en naturskøn fotografi baggrund eller et sted, hvorfra du kan tage et betagende billede af Cape Town. Der er omkring 2.200 arter af planter fundet på Table Mountain og 1470 blomsterarter. Mange af disse planter og blomster er endemiske til dette bjerg.

Den storslåede Kirstenbosch Botanisk Have findes på den østlige fod af bjerget. Grundlagt i 1913, haven, der spænder over et areal på 1300 hektar omfatter en unik vinterhave med planter fra forskellige dele af verden.

Ud over parkerne har hele området en biodiversitet, der sjældent findes andre steder på jorden. Dens mange dale og vandløb gør det til et idyllisk tilflugtssted fra Cape Town. Nationalparkens mest unikke funktion er dens fynbos vegetation, der vises her bedre end noget andet sted i verden.

Cape Floral regionen i nationalparken er en af de rigeste blomsterregioner i verden. Over 70% af blomsterne er endemiske til Taffelbjerget. Det er ikke underligt, at bjerget blev valgt som en af de nye syv verdens vidundere.

Dens fauna er heller ikke mindre spændende. Selvom dyr som kapløven, bjergzebra eller leoparden ikke længere findes her, er parken stadig hjemsted for karacals, rockhyraxer eller chacma bavianer.

Bjergets flade toptop når 1.086 m over havets overflade, men at være så tæt på havet og til byen dens funktioner ser mere imponerende ud.

Show More
Show Less

CONSTANTIA AND THE CONSTANTIA VALLEY WINE ROUTE

Smag vinene fra Constantia Valley, en af de ældste vinproducerende regioner i Sydafrika.

Constantias historie går tilbage til 1685, da guvernør Simon van der Stel opkaldte sin ejendom Constantia efter datteren af hans velgører kommissær Van Rheede, der gav ham en gård her. Guvernør Van der Stel plantede frugtplantager og vinmarker på gården, hvilket gør Constantia til den ældste vinproducerende region på den sydlige halvkugle med en uafbrudt historie om vinfremstilling.

Constantia ligger 15 km fra Cape Towns centrum og med den verdenskendte Kirstenbosch botaniske have lige uden for døren, deler dagens Constantia sin arv og landskaber af uovertruffen skønhed med de lokale, der har gjort det til deres hjem. Constantia Valley modtager en stabil strøm af besøgende hele året, der kommer til at nyde landets livsstil bekvemt placeret tæt på alle større attraktioner.

Constantia Valley har en appel, der tilbyder noget af interesse for alle, fra prisbelønnede restauranter, der tilbyder internationale smagsoplevelser, luksuriøse boutique-hotel med kurbade samt maleriske B & Bs. Der er smukke greenbelt at gå på, butikker at udforske, et strålende zip lining eventyr, mountain biking, ridning, unikke butikker og et stigende antal virksomheder, der har valgt at undslippe stress og jag i byen.

Constantia Valley vingodser tilbyder en række oplevelser som året rundt vinsmagninger og derefter picnics, levende musik og festivaler i de varmere måneder.

Show More
Show Less

KIRSTENBOSCH BOTANICAL GARDENS

Kirstenbosch National Botanical Garden lever op til sit ry som den smukkeste have i Afrika og en af de store botaniske haver i verden. Kun få haver kan matche Kirstenbosch storhed, mod de østlige skråninger af Cape Towns Table Mountain.

Kirstenbosch blev etableret i 1913 for at fremme, bevare og vise den usædvanligt rige og forskelligartede flora i det sydlige Afrika, og var den første botaniske have i verden, der blev viet til et lands oprindelige flora.

Kirstenbosch viser en lang række af Cape Flors unikke planteliv, også kendt som fynbos, herunder sukkerbuske (Protea spp.), pincushions (Leucospermum spp.) og hedes (Erica spp.). Planter fra alle de forskellige regioner og biomer i det sydlige Afrika dyrkes også på Kirstenbosch, herunder en næsten fuldstændig samling af cyklister (Encephalartos spp.). Botanisk Society Conservatory er et specialbygget drivhus til dyrkning og udstilling af planter fra de tørre områder, der ikke kan overleve udendørs. Der dyrkes over 7 000 arter i Kirstenbosch, herunder mange sjældne og truede arter. Se mere på den virtuelle tur.

Kirstenbosch er en del af et naturreservat, mere end blot en have. Den 36 hektar store have er en del af en 528 hektar stor ejendom, der indeholder fredede bjergsider støtter naturskov og fynbos sammen med en række dyr og fugle. Kirstenbosch Estate grænser op til Table Mountain National Park, og haven smelter problemfrit sammen med de naturlige fynbos og skov på bjerget.

Kirstenbosch ligger i hjertet af Kap Floristiske Region, også kendt som Kap Blomsterkongeriget. I 2004 blev Cape Floristic Region, herunder Kirstenbosch, erklæret et UNESCOs verdensarvsliste — endnu et første for Kirstenbosch. Det er den første botaniske have i verden, der er inkluderet i en naturlig World Heritage Site.

Kirstenbosch er det største af et landsdækkende netværk af ni nationale botaniske haver, der administreres af det sydafrikanske nationale biodiversitetsinstitut (SANBI).

Show More
Show Less

CASTLE OF GOOD HOPE

Castle of Good Hope er bygget mellem 1666 og 1679 af det hollandske East India Company (VOC) som en maritim genopfyldningsstation, og er den ældste overlevende kolonibygning i Sydafrika.

Fra 1678 var det centrum for civile, administrative og militære liv på Kap, indtil forliget voksede og nogle funktioner og aktiviteter flyttede væk fra slottet. I dag er slottet sæde for militæret i Cape, og huser Castle Military Museum og Iziko Museer i Kapstaden (William Fehr Collection).

The Castle of Good Hope er en serviceorienteret offentlig enhed, der stræber efter at optimere sin turismepotentiale og tilgængelighed for offentligheden og bevare og beskytte sin kulturelle og militære arv.

Show More
Show Less

V&A WATERFRONT

V&A Waterfront ligger ved foden af Taffelbjerget, et stenkast fra Cape Town Stadion og i hjertet af Cape Towns arbejdshavn, og tilbyder gæsterne et væld af uforglemmelige oplevelser.

Indendørs shopping og underholdning spillesteder problemfrit fusionere med ocean udsigter og bjergene og den friske havbrise og den varme afrikanske sol tilføje gejst til en kosmopolitisk, levende atmosfære. Mere end 80 restauranter bringer en fusion af internationale fødevarer, fra rustikke fisk og chips til stivede bordklude retter.

Shopping er ikke den eneste aktivitet, der kan nydes på V&A Waterfront. Du kan også finde to biografkomplekser (herunder luksusbiograf Scene), som indeholder de seneste udgivne film, der ligger i butikscentret Victoria Wharf. Egenskaben på 123 hektar har også et verdensklasse akvarium, Two Oceans Aquarium og to museer; nemlig Maritime og Chavonnes Battery museer. Der er også guidede og selvguidede historiske vandreture, som hele familien kan nyde. Cape Wheel er hvor du vil være i stand til at have en uovertruffen 360° udsigt over byen. For sportsfan fejrer Springbok Experience Rugby Museum historien om Springboks og sydafrikanske rugby. Dette museum kan findes på Portswood Ridge, uden for kroketgræsplænen.

Det udendørs amfiteater er vært for musik, dans og teater hele året, og lige ved siden af er det nautiske tema legeområde for børn. Og selvfølgelig er arbejdshavnen en del af V&A-oplevelsen. Ikke alene kan du se slæbebåde trække store krydstogtskibe ind og ud af bugten, men der er en række bådture regelmæssigt tilgængelige. Færgen, der kører besøgende til Robben Island forlader fra Clock Tower Square. Hvis du ikke ønsker at gå glip af din daglige træning, vil du nyde de mange forskellige cykeludlejningsmuligheder på ejendommen, gå eller jogge på 2,5 eller 5 km løberute eller bare gå en afslappende tur på strandbordet gåtur.

Show More
Show Less

ROBBEN ISLAND

Robben Island behøver ingen introduktion med hensyn til betydningen af dets plads i Sydafrikas og sandelig verdens historie. Som „hjem“ til en af verdens mest berømte fanger, statsmænd og leder er i Nelson Mandela. Robben Island er muligvis mest kendt ø-fængsel på planeten.

Øen, en World Heritage Site omkring 9 km (5,5 mi) offshore fra Cape Town, blev døbt „Robben“ (det hollandske ord for segl) Øen af tidlige bosættere i forhold til sælbestanden på det tidspunkt. Gennem århundreder har øen huset et fængsel, et hospital, en mental institution, spedalsk koloni og en militærbase. Han nævnte, at Nelson Mandela tilbragte 18 år af de 27 år, hvor han blev fængslet på øen.

Turen i Robben Island Museum begynder ved Nelson Mandela Gateway på V & A Waterfront med en multimedie-udstilling, en museumsbutik og restaurant til at underholde dig, mens du venter på færgen til at afgå til øen. Vær sikker på at være der 30 minutter før afgangstidspunktet, og portene lukker 10 minutter før afgang.

Færgerne afgår kl. 9, 10, 11, 13, 14 og 15, og hver tur tager ca. 3,5 timer inklusive bådtur der og tilbage (færgetiderne varierer fra 30 minutter til en time afhængigt af vejret og skibet). På øen styres ture alle af tidligere politiske fanger på øen, hvilket giver den besøgende et helt unikt indblik i øens historie og personlige beretninger om fængselslivet. Turen omfatter et besøg i det maksimale sikkerhedsfængsel, med det mest gribende stop reserveret til Mr. Mandelas tidligere celle, forberedt præcis som det var, da han blev fængslet her.

En bus kører dig til kalkstenbruddet, hvor Mr. Mandela og hans medfanger gjorde hårdt arbejde. Yderligere mellemlandinger omfatter Kramat (helligdom) af Tuan Guru (en muslimsk leder), Lepers' kirkegård og huset, hvor Robert Sobbukwe boede i isolationsfængsling i ni år.

Show More
Show Less

CHAPMAN’S PEAK

Chapmans Peak Drive snor sig mellem Noordhoek og Hout Bay på Atlanterhavskysten på Sydafrikas sydvestlige spids. Chapmans Peak Drive er en af de mest spektakulære marine drev i verden.

Den 9 km rute, med sine 114 kurver, nederdele den klippefyldte kystlinje Chapmans Peak (593m), som er den sydlige forlængelse af Constantiaberg og er en stor vandretur for den energiske skrå.

Chapmans Peak Drive er kærligt kendt som „Chappies“ og er et must for alle, der brænder for det majestætiske Cape Town-landskab, med rene dråber til havet nedenunder og tårnhøje bjerge, der stiger over dig. De drejninger og kurver i vejen synes uendelige, og det er en fotografer drøm. Det er et paradis for bilister, sightseere, picnickers, løbere, vandrere og motorcyklister (både motoriserede og manuelle sorter).

Drevet byder på fantastisk 180° udsigt med mange områder langs ruten, hvor du kan stoppe og tage i den udsøgte natur eller sidde ned for en afslappende picnic.

Show More
Show Less

BOULDERS BEACH

Boulders Penguin Colony i Simons Town er hjemsted for en unik og truet landbaseret koloni af afrikanske pingviner. Denne koloni er en af kun få i verden, og stedet er blevet berømt og et populært internationalt turistmål.

Den Boulders sektion af TMNP består af 3 uberørte strande, 1 pingvin visningsområde og 3 gangbroer. Boardwalks blev bygget som en foranstaltning for at gøre det muligt at se disse vidunderlige fugle, samtidig med at de holdes sikre mod at stikke fingre, så vær sikker på at blive på strandpromenaden hele tiden inden for visningsområdet.

Denne strand er ideel til børn, da enorme kampesten beskytter bugten mod strømme, vind og store bølger - men vær venlig altid at passe på. Rør ikke eller fodre pingvinerne — de ser måske søde og nuttede ud, men deres næb er lige så skarpe som barbermaskiner, og hvis de føler sig truede, har de ingen skrupler med at nippe den ulige finger eller næse.

Show More
Show Less

CAPE POINT

Bartolomeu Dias kaldte 'Cape of Storms' i 1488; 'Pointen' blev behandlet med respekt af sømænd i århundreder. Om dagen var det et navigationsvartegn, og om natten, og i tåge, var det en trussel plaget af voldsomme storme og farlige sten, der gennem århundrederne spredte skibsvrag rundt om kysten.

I 1859 blev det første fyrtårn færdiggjort; det ligger stadig 249 meter over havoverfladen på den højeste del af højdepunktet og bruges nu som centraliseret overvågningspunkt for alle fyrtårne på Sydafrikas kyst. Adgang til denne historiske bygning er med en spændende 3 minutters tur i kørestol tilgængelige Flying Hollænder kabelbane, der overfører besøgende fra den nederste station 127 m over havets overflade til den øvre station 286 m over havets overflade.

Table Mountain National Park er en del af Cape Floral Region, en World Heritage site. Det omfatter den majestætiske Table Mountain kæde, som strækker sig fra Signal Hill til Cape Point, og kystlinjerne på Cape Halvøen. Denne smalle strækning af jord, oversået med smukke dale, bugter og strande, indeholder en blanding af ekstraordinært forskelligartet og unik fauna og flora.

Show More
Show Less

SIMON’S TOWN

Byen kaldes officielt Simon's Town, men ofte omtalt som Simonstown, blev oprindeligt opkaldt Simon's Vlek efter Simon van der Stel, den hollandske guvernør for Cape Colony mellem 1677 og 1699, som undersøgte bugten øst for Cape Town i 1687 og øremærkede den som en sikker vinterhavn i maj måned. til september, som det endelig blev proklameret i 1741.

Fremskridt er måske kommet langsomt til Simons By, men det har bestemt sat sit præg. Byen voksede hurtigt, da det blev en Royal Naval Base og hjemsted for den sydlige atlantiske eskadrille under den anden britiske besættelse af Kap i 1806, takket være opførelsen af en enorm menneskeskabt sandsten Breakwater.

En berømt beboer i byen var Able Seaman Just Nuisance, RN, den eneste hund nogensinde at blive hvervet i Royal Navy, til hvem en statue er blevet rejst på Jubilee Square. Søfolkene havde en favorit stor dansker, der var bosiddende i byen, og anmodningen blev sendt til det britiske parlament og bedt om, at han blev indskrevet i flåden. Tilladelse blev givet, og hunden blev bragt til rekruttering Officer, der spurgte: „Navn?“ „Genere, Sir“ svarede sømanden. „Fornavn?“ „Just Genisance, Sir,“ sagde sømanden, fødte en stor legende.

Simon's Town har en rig og multikulturel arv, selv om det gør noget med mange efterkommere af verdens sejl- og udforskende nationer, samt mange slavefamilier fra det 17. århundrede, og mange af Sydafrikas oprindelige folk, der blev tiltrukket af området fra hele det sydlige Afrika. ligner en gammel og malerisk victoriansk kystby i dag.

En interessant 17. århundrede muslimsk Kramat (eller grav) blev opdaget blandt træerne på en terrasse over Runciman's Drive i 1800-tallet. Den, der er besat i Kramat, er måske ukendt, men dens placering synes at have en mærkelig åndelig aura. Muslimer holder stadig stedet som „Moestajap“, et ord, der bruges til at udtrykke uforklarlige åndelige begivenheder.

En anden interessant bygning er det hollandske East India Company Hospital med tre fremadvendte gavle. Konstrueret på bjergsiden over Residency i 1764, var det her, forfatteren og dramatikeren Edgar Wallace tjente som læge i slutningen af 1890'erne.

Byen har flere museer, som er værd at besøge. Simons Town Museum fremhæver begivenheder i udviklingen af Simons Town gennem århundrederne. Sydafrikanske Naval Museum i Masthuset (1815) sammen med Simons Town Museum viser modeller af skibe og relaterede maritime begivenheder.

Heritage Museum i Amlay House på King George Street, også et besøg værd, har mange aspekter af det muslimske samfund, og den nærliggende moské er absolut smuk.

Boulders Beach, et par kilometer syd for Simons by, er kendt for at være blandt de allerbedste strande i Kap, og er internationalt kendt for at være hjemsted for en af kun tre sydafrikanske kolonier af afrikanske (Jackass) pingviner.

False Bay Yacht Club ligger bekvemt ved siden af Simons Town Waterfront Centre i byen. Bådchartre og havkajaksejlads er nogle af de mange aktiviteter, der tilbydes fra centrum, og professionelt forvaltede og drive dybhavsfiskeri og hvalsafari er tilgængelige.

Området tiltrækker fortjent mange turister, og hvis du rejser til Cape Town, bør det være en 'must-see' på din rejseplan. Gode restauranter, pubber og steder at bo vrimler.

Show More
Show Less

Enquiry Form

The Cellars Hohenort

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål