WeTu Analytics

Saxon Hotel Villas & Spa

Saxon Hotel, Villas and Spa er perfekt beliggende for at udforske de mange perler i Afrikas finansielle hovedstad, Johannesburg - en pulserende by i verdensklasse med en fascinerende blanding af udtryksfuld kunst, eklektisk kultur, ærefrygtindgydende landskaber og spændende historie. Set inden for en storslået 10 hektar jord, omgivet af frodige haver, tilbyder dette luksushotel en eksklusiv flugt, hvor hver eneste detalje er blevet anset for at garantere din absolutte komfort.

For en mere personlig oplevelse vil din saksiske rejse tage dig langs skywalk væk fra hovedhotellet, placere dig i en af vores tre villaer, beliggende i frodige oprindelige haver, omfattende smagfuldt indrettede individuelle suiter.

Saxon Spa, et fristed for sanserne beliggende i sine unikke omgivelser af cascading vand funktioner og påvirkninger af kobber og Himalaya salte. Der tilbydes et udvalg af helbredende og genoplivende Signature Therapies samt ansigtsbehandlinger, Manicure Bar og Pedicure Lounge.

Saxons udsøgte restaurant, Qunu, tilbyder et moderne afrikansk bord, hvor lokale og internationale smagsoplevelser mødes for at inspirere en unik, levende og underholdende kulinarisk oplevelse. Mange af de ingredienser, der anvendes i vores retter, dyrkes økologisk i vores egen urte- og grøntsagshave, Sarapana.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Saxon Hotel Villas & Spa

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål