WeTu Analytics

Saxon Hotel Villas & Spa

Luxury Suite

(20 rooms)

Luksussuite, (Main Hotel), 80sq m (861sq ft). Suiten omfatter gratis morgenmad, højhastigheds-WiFi, fuld minibar og snacks, flaske mousserende vin, underholdning på suiten, 55" Smart-tv samt en minibar snackmenu. Med et væld af meget opmærksomme personale vil du blive hilst velkommen ved navn og få alle dine behov forudset af din 24-timers butler. Den private terrasse åbner op til vidtrækkende udsigt over haven, byens skyline og poolterrassen. Suiten består og afslås dagligt med friske blomster dagligt og en avis leveret til din dør hver morgen.

Dit ophold omfatter sikker parkering, indtjekning i suiten samt adgang til spa-vandkraftfaciliteterne, fitnesscentret og helseklubben. Du har også adgang til Saxons prisbelønnede restaurant hele dagen.

Fordyb dig i den elegante ro og raffinerede overbærenhed i Saxons luksussuite for en oplevelse, der vil overgå forventningerne. Suiten er gennemblødt i varmt afrikansk sollys og luksuriøst indrettet i den saksiske signatur afrikansk stil og har overdådige teksturer af fredfyldt marmor og lyst træ samt subtile geometriske prints og overdådige møbler med nye østlige påvirkninger og afrikanske artefakter.

Den indbydende indretning i åbent plan omfatter opholdsstue og spiseplads, komplet skrivebord og internationale multi stik. Det luksuriøse separate badeværelse har stort badekar og brusekabine.

Suiten er også udstyret med Bluetooth-tilslutning og dvd-afspiller samt et surround-sound musiksystem, herunder alle radiostationer, fuld spillegrænseflade og digitalt musikbibliotek.

Hver kingsize-seng er overdådigt klædt med verdens fineste sengetøj, pudemenu, overdådig badekåbe og tøfler samt rigelige friske hvide håndklæder. Samtlige badeværelser er fyldt med luksuriøse toiletartikler fra Molton Brown.

Show More
Show Less

Villa Luxury Suite

(21 rooms)

Saxon Villa Luxury Suite, 80sq m (861 sq ft). Suiten har gratis morgenmad, højhastigheds-WiFi, flaske mousserende vin, underholdning i suiten og 55" smart-tv. Med en overflod af meget opmærksomme personale, vil du blive budt velkommen ved navn og har alle dine behov forudset af din 24-timers butler. En privat dæk fører ind i den frodige have.
Tilbagetog til den ekstraordinære komfort i Saxon Villa Luxury Suites. Indretningen er omhyggeligt indrettet i elegant moderne afrikansk stil og omfatter naturlige teksturer af stenbeklædning og rige skove. Væggene og alkoverne er prydet med skulpturer, malerier og andre berømte stykker af den saksiske kunstsamling.

Den indbydende indretning i åbent plan omfatter opholdsområde og spiseplads med skrivebord samt internationale multiplugs. Det luksuriøst indrettede, separate badeværelse har stort badekar og brusekabine.

Hver kingsize-seng er overdådigt klædt med verdens fineste sengetøj, overdådige badekåbe og tøfler samt rigelige friske hvide håndklæder. Samtlige badeværelser er udstyret med luksuriøse toiletartikler fra Molton Brown.

Samtlige suiter har egen terrasse, der fører ud i den frodige have, og hver Villa Luxury Suite kan forbindes med hinanden.

Show More
Show Less

Presidential Suite

(3 rooms)

Præsidentsuite, (Main Hotel), 200sq m (2 152sq ft). Suiten har gratis morgenmad, højhastigheds-WiFi, flaske fransk champagne, underholdning i suiten og to 75" smart-tv. Med en overflod af meget opmærksomme personale, vil du blive budt velkommen ved navn og har alle dine behov forudset af din døgnåbne butler, med et fuldt udstyret butlers køkken. En privat terrasse fører ind i den frodige have.

Oplev et overdådigt premium ophold egnet til at tilfredsstille de mest kræsne af kendere i de palatiale Presidential Suites. Suiten er indrettet med afrikansk inspireret palet af sten og rige skove og udstråler en rolig atmosfære af afslapning og ro.

Suiten har kingsize-seng, himmelseng, walk-in skabe, separat badeværelse med badekar, dobbelt håndvask og brusekabine. Der er eget opholdsområde og spiseplads med skrivebord, entré, gæstebadeværelse, separat opholdsstue, spisestue, fuldt udstyret butlers køkken og butlerservice.

Hver kingsize-seng er overdådigt klædt med verdens fineste sengetøj, pudemenu, overdådig badekåbe og tøfler samt rigelige friske hvide håndklæder. Samtlige badeværelser er udstyret med luksuriøse toiletartikler fra Molton Brown.

Show More
Show Less

Villa Presidential Suite

(8 rooms)

Saxon Villa præsidentsuite, 200 kvm (2 152sqft). Suiten har gratis morgenmad, højhastigheds-WiFi, flaske fransk champagne, underholdning i suiten og 2 75-tommers smart-tv. Med en overflod af meget opmærksomme personale, vil du blive budt velkommen ved navn og har alle dine behov forudset af din døgnåbne butler, med et fuldt udstyret butlers køkken.
Den private terrasse har udsigt over den frodige have. Suiten består og afvises dagligt, med friske blomster dagligt og en avis leveret til døren hver morgen.

Lad dine sanser blive betaget af den medrivende moderne afrikanske indretning af den palatiale Villa Presidential Suites. Den rolige suite har naturlige teksturer såsom stenbeklædning og rige skove, mens skulpturer, malerier og andre berømte stykker af den saksiske kunstsamling pryder væggene.

Suiten har kingsize-seng med himmelseng, separat badeværelse med badekar, dobbelt håndvask og brusekabine. Der er eget opholdsområde og spiseplads med skrivebord samt gæstebadeværelse, separat opholdsstue, spisestue, fuldt udstyret butlers køkken og butlerservice.

Hver kingsize-seng er overdådigt klædt med verdens fineste sengetøj, overdådige badekåbe og tøfler samt rigelige friske hvide håndklæder. Samtlige badeværelser er udstyret med luksuriøse toiletartikler fra Molton Brown.

Samtlige saksiske Villa præsidentsuite kan sammenkobles.

Show More
Show Less

Nelson Mandela Platinum Suite

(1 room)

Nelson Mandela Platinum Suite, (Main Hotel), 400sq m (4 305sq ft). Suiten har gratis morgenmad, højhastigheds-WiFi, fransk champagne, underholdning i suiten og 75" smart-tv. Med en overflod af meget opmærksomme personale, vil du blive budt velkommen ved navn og har alle dine behov forudset af din døgnåbne butler, med et fuldt udstyret butlers køkken.

Denne suite har den bedste udsigt over ejendommen med udsigt over swimmingpoolterrassen, infinity-poolen og ud over haven og trætoppene mod Johannesburgs skyline.

Indtast den storslåede Nelson Mandela Platinum Suite via en glaslukket elevator for en skræddersyet oplevelse af uovertruffen luksus. Den afrikanske indretning i denne premier-suite er indbegrebet af den karakteristiske stil og særprægede elegance, som Saxon er kendt for.

Denne statelige suite har indgang, gæstebadeværelse, separat opholdsstue, spisestue og business-center med skrivebord. Det store soveværelse har en kingsize-seng størrelse himmelseng, separat badeværelse med jacuzzi badekar, brusekabine og dampbad.

Suiten er også udstyret med Bluetooth-forbindelse og dvd-afspillere, sammen med surround-lydsystemer og komplette spilinterfaces.

Hver kingsize-seng er overdådigt klædt med verdens fineste sengetøj, overdådige badekåbe og tøfler. Samtlige badeværelser er udstyret med luksuriøse toiletartikler fra Molton Brown.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Saxon Hotel Villas & Spa

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål