WeTu Analytics

Saxon Hotel Villas & Spa

Qunu Restaurant

Hos Qunu er hver ret et mesterværk, omhyggeligt udformet af de fineste ingredienser for at skabe en ekstraordinær gastronomisk oplevelse. Vores 2-, 3- og 4-retters menuer kan også nydes med vine parret af vores team af sommelierer. Nyd en 6-retters smagsmenu hver torsdag, fredag og lørdag aften, som også kan parres med vine.

Show More
Show Less

The Terrace

Terrassen tilbyder en fremragende solnedgangsmiljø for at nyde udsigten over de lokkende haver, hotellets omdrejningspunkt, infinity-poolen og videre. Menuen byder på et varieret udvalg af lette måltider og snacks hele dagen. De kulinariske kreationer kombinerer de friskeste ingredienser og de rigeste lokale smagsoplevelser.

Terrassen er ideel til at opleve det herlige afrikanske solskin over en lang afslappet frokost eller eftermiddagssolnedgang.

Show More
Show Less

Piano Lounge

Piano Lounge er den ultimative destination for morgenmad, udendørs spisning og morgen- og eftermiddagste. Piano Lounge ligger i elegante omgivelser og tilbyder en fredfyldt atmosfære, hvor du kan starte dagen med en solid morgenmad, nyde et let måltid eller forkæle dig med en dekadent teoplevelse. I Piano Lounge er vi stolte af at tilbyde en blanding af elegance, komfort og kulinarisk ekspertise.

Show More
Show Less

Olive Bar

Olive Bar tilbyder mere end bare drikkevarer - det er en oplevelse, der lokker dig til at slappe af og nyde et let måltid eller en drink før middagen i et miljø, der udstråler raffinement og charme. Glasstabeldøre fra baren fører ud til terrassen, der tilbyder storslået udsigt over varme afrikanske solnedgange.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Saxon Hotel Villas & Spa

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål