WeTu Analytics

Saxon Hotel Villas & Spa

Saxon Hotel, Villas and Spa er perfekt beliggende for at udforske de mange perler i Afrikas finansielle hovedstad, Johannesburg - en pulserende by i verdensklasse med en fascinerende blanding af udtryksfuld kunst, eklektisk kultur, ærefrygtindgydende landskaber og spændende historie. Dette luksushotel ligger på en storslået 10 hektar stor jord, omgivet af frodige haver, og tilbyder en eksklusiv flugt, hvor hver eneste detalje er blevet overvejet for at garantere din absolutte komfort.

For en mere personlig oplevelse vil din saksiske rejse tage dig langs skywalk væk fra hovedhotellet og placere dig i en af vores tre villaer, beliggende i frodige oprindelige haver, bestående af smagfuldt indrettede individuelle suiter.

Saxon Spa, et fristed for sanserne beliggende i sine unikke omgivelser med kaskaderende vandelementer og påvirkninger af kobber og Himalaya-salte. Det tilbyder en række helbredende og genoplivende signaturterapier samt ansigtsbehandlinger, manikyrbar og pedikyrounge.

Saxons fine restaurant Qunu tilbyder et moderne afrikansk bord, hvor lokale og internationale smagsoplevelser mødes for at inspirere til en unik, levende og underholdende kulinarisk oplevelse.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Saxon Hotel Villas & Spa

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål