WeTu Analytics

[DISABLED]Leleshwa Hiking

Hiking - 2-6 days

Ture starter ved Kanunka, som er cirka 3 timers kørsel fra Leleshwa Camp til at begynde din vandretur. Gæsterne kan også køre fra Nairobi til udgangspunktet.

Når du har nået udgangspunktet for din vandretur, vil du møde din Maasai walking guide, dragere og æsler, der vil transportere vores udstyr og camping udstyr. Dagpakker leveres af Leleshwa Camp, og du vil kun pakke, hvad du har brug for til turen — al anden bagage vil blive opbevaret, så du kan vente på dig i slutningen af din tur. Hver rute er planlagt i henhold til længden af vandreturen og gruppens fysiske evne.

Vi begynder vores walking safari i 3-4 timer på den første eftermiddag, vandreture gennem Maasai landbrugsjord og brudt busk. Efter et stop til frokost under en klassisk paraply torn træ, fortsætter vi vores tur mod bakkerne. Efterhånden som landsbyerne bliver mere og mere fjerntliggende og grusspor falder ind i gangstier, forlader vi til sidst de sidste bosættelser og går ind i skoven, før vi når vores første campingplads.

I løbet af de næste par dage vil vi gå i op til 6 timer om dagen efter elefant- og bøffelstier ind i skoven, passerer små vandhuller og krydse skovlysninger, slippe ind i dale for at gå langs massive sumpe, der løber langs dalen gulvet. På en klar dag kan vi se hele vejen til soda søer Magadi og Natron, hvor Afrikas berømte lyserøde flamingoer opdrætter; 6.600 fod Ol Donyo Lengai, Tanzanias eneste aktive vulkan; og højderne af Gale og Shompole. For de mere eventyrlystne, besøg Alarsu-vandfaldet, en 300 fods dråbe ind i en enorm pool. Ruten blev åbnet af vores Maasai walking guide, Robert Rerende, der fører vejen, når vi forhandler den stenede vej ned ad dalen mur. Det er en vanskelig gåtur, men når vi når bunden og belønnes med en chance for at køle ned i den enorme springet pool, er det værd at gøre.

Show More
Show Less

Masai Olympics

Mens du er ude i ørkenen, hvorfor så ikke prøve din hånd på nogle „traditionelle“ aktiviteter? Lær at kaste et spyd, tænde en ild og endda danse dansen med dine Masaai guider.

Show More
Show Less

Enquiry Form

[DISABLED]Leleshwa Hiking

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål