WeTu Analytics

Elewana Loisaba Starbeds

Elewana Loisaba Star Beds har en flot udsigt over en bølgende dal og et permanent vandhul, frekventeres af hjemmehørende dyreliv.

Håndlavede himmelsenge med himmeltræ sidder på hævede træplatforme, der jutter ud fra et stråtækt tag indkvartering og rulles ud hver nat, så gæsterne kan sove under den endeløse afrikanske himmel.

Rustikt designet til at supplere det omgivende miljø, hver stjerne seng er individuelt bygget i harmoni med de naturlige stenede funktioner, inkorporerer et opholdsområde og et åbent badeværelse med udsigt.

Et team af traditionelle Samburu & Laikipiak Maasai-krigere byder velkommen og er vært for dig med deres sædvanlige varme afrikanske gæstfrihed.

Når du rejser dig tidligt for at se solopgang fra din Starbed med en trøstende varm drik, lover dagen frem eventyr med et utal af aktiviteter, hvor du kan opleve Loisaba. En dag med sjov rundes af med drinks ved pejsen i Starbeds loungen, der deler høje historier om den afrikanske busk, og fortællingen fortsætter over en lækker fælles middag.

Elewana Loisaba Star Beds er en virkelig autentisk og intim afrikansk oplevelse. „Det største soveværelse i verden, hvor nattehimlen er dit loft og bakkerne i det fjerne er dine vægge“.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Elewana Loisaba Starbeds

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål