WeTu Analytics

Elewana Loisaba Starbeds

Game Driving Day and Night

Loisabas rigelige dyreliv tværs er rullende landskab er virkelig vildt. Loisaba er en korridor af en elefantmigrationsrute, og har en sund bestand af løve samt bemærkelsesværdige nordlige arter som Grevy zebra, Beisa oryx og somalisk struds. Loisaba er også et hjem sortiment for den sjældne og specielle vilde hund.

Loisaba har en flåde af specialbyggede Land Rover safari køretøjer, med særlige funktioner til fotografering. Guiderne fra Loisaba er alle KPSGA Bronze og Silver bedømt og har intimt kendskab til dyrelivet og kulturen i området.

Alle spildrev er inkluderet i en spilpakke.

Show More
Show Less

Guided Bush Walks

At efterlade bilen bag en busktur giver en tæt og intim oplevelse af naturen. Tag en tur med en af Loisabas fremragende guider, og lær hvordan du genkender dyreskilte og spor, værdsætter de mindre skabninger og flora i Afrika, alt imens du nyder omgivelserne i et langsommere tempo.

Guided Bush Walks er inkludert i en spilpakke.

Show More
Show Less

Horse Riding

Ridning giver mulighed for at opleve dyrelivet fra et andet perspektiv. At trave gennem besætninger af zebra, impala eller giraf er en spændende oplevelse. Loisabas heste er bush-hævet og trænet, så du kan komme tæt på dyrelivet.

Ridning er yderligere til spilpakken, og varer normalt i 2 timer. Kun ryttere med erfaring kan deltage i denne aktivitet.

Show More
Show Less

Camel Trekking

Kameler er et syn synonymt med Kenyas nordlige regioner. Nyd en tur på en traditionel transportform langs Ewaso Nyiro floden eller på tværs af sletterne.

Camel trekking er ekstra til spillet pakke, og varer normalt i 2 timer.

Show More
Show Less

Cultural Visits

Samburu i det nordlige Kenya, en pastoralistisk stamme, er kendt for deres farverige og imponerende kjole. Gæster til Loisaba inviteres til at besøge en lokal Samburu landsby for at lære om Samburu folk og deres kultur.

Spil drev til Samburu landsby er inkluderet i Game Package, men et adgangsgebyr, der går til samfundet er en ekstra.

Show More
Show Less

Loisaba Sniffer Dogs

Loisaba Conservancy har sit eget dedikerede anti-krybskytteri hold bestående af fire sniffer hunde - Warrior, Machine, Memusi og Nanyokie - og deres menneskelige handlerhold. Besøg holdet og lær om deres daglige træning og aktiviteter, og se også en anti-krybskytterdemonstration i aktion.

Der opkræves et donationsgebyr, der går til Loisabas anti-krybskytteri aktiviteter.

Show More
Show Less

Mountain biking

For lidt spænding og adrenalin, tage en mountainbike og din guide og udforske nogle af cykelstierne omkring Loisaba Conservancy på to hjul.

Mountainbiking er inkluderet i et spil pakke.

Show More
Show Less

Fishing

Hvis du er en fiskeri entusiast, vi har nogle store dæmninger til både havkat og tilapia! Vi inkluderer et kort spil drev til dæmningen, hvor du kan se flodheste og andre dyreliv.

Fiskeri er inkludert i en spilpakke.

Show More
Show Less

Bush meals

Nyd et lækkert gourmetmåltid midt i seværdigheder, lyde og lugte af den afrikanske busk. Den perfekte afslutning på en busk gåtur, hest ride eller kamel safari.

Show More
Show Less

Sundowners

En spektakulær afrikansk solnedgang nydes altid bedst med din yndlingsdrink i hånden fra et omhyggeligt udvalgt udsigtspunkt.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Elewana Loisaba Starbeds

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål