WeTu Analytics

George Lodge International Conference Centre

Vores konference er elegant og moderne, og er velegnet til en række arrangementer. Mødestedet kan indstilles til dine behov i en række forskellige stilarter. Den er ideel til træning, computer træning (forsyning egne computere), workshops, møde cocktail aftener, business morgenmad og mange flere. Det består af et privat arbejdsområde for facilitatoren, afslappende sofaer, hvor de kan slappe af i pausetider. For rygerne er der en udendørs balkon udpeget til dette formål. De andre værelser som nævnt ovenfor kan benyttes i forbindelse med dette mødested.

Frokost serveres i vores festsal, eller hvis vejret er perfekt i vores swimmingpool område (skal arrangeres før). Alle badeværelser er placeret ned ad trappen. Det afgørende er, at vores konferencecenter vedligeholder en service, der er skræddersyet til dine behov, og sikrer, at dine mad- og drikkevarebehov opfyldes til enhver tid. Vi er altid glade for at diskutere alternative menuer og særlige kostbehov med dig.

En række konferencepakker er tilgængelige, og vi mener, at hver konference/begivenhed/møde har individuelle krav, og vi er derfor meget fleksible i vores tilgang til at citere i henhold til dine specifikke behov.

Show More
Show Less

Enquiry Form

George Lodge International Conference Centre

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål