WeTu Analytics

The Oyster Box

Beliggende med udsigt over det historiske og berømte vartegn, Umhlanga fyrtårn, The Oyster Box har længe været et af Sydafrikas mest elskede og mest fremtrædende hoteller, som indtager en særlig plads i hjerterne på de utallige gæster, der har nydt sin varme, omsorgsfuld service og afslappet elegance siden det første åbning i 1947.

Stående stolt på Umhlangas strand, direkte på stranden og med udsigt over Det Indiske Ocean, er et af Sydafrikas mest elskede hoteller. The Oyster Box er kendt for generøs gæstfrihed, opmærksom service og ekstraordinære køkken og tilbyder al den koloniale charme og nostalgi af en svunden æra, men med al den moderne komfort og bekvemmeligheder.

Oyster Box Hotel har en perfekt beliggenhed på havets kant, blot 5 minutters gang fra Umhlanga Village Centre, og har en bekvem beliggenhed for hurtig og nem adgang til Afro-chic Durban centrum, internationale lufthavne og talrige stilfulde indkøbscentre... men har en følelse af klassisk charme og elegance som Ingen andre steder på jorden.

Nærliggende turistattraktioner af enorm interesse for rejsende omfatter Gateway Theatre of Shopping, Ushaka Marine World, Sun Coast Casino, de historiske Natal Midlands og majestætiske Drakensberg Mountains samt fremragende store 5 spilparker, loger og historiske slagmarker.

Show More
Show Less

Enquiry Form

The Oyster Box

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål