WeTu Analytics

The Oyster Box

Garden Villa Lofts

Smukt designede loftsrum, der vender ud mod haven, er tilgængelige som stand-alone indkvartering eller i kombination med en Superior Garden Villa. Hvert værelse er individuelt og fremragende indrettet med storslåede 4 plakat kingsize senge og rigelig plads til gæster at føle sig hjemme i legendarisk luksus.

Show More
Show Less

Classic Garden Facing Rooms

Vores elegante Classic Rooms har alle udsigt over hotellets frodige og rolige haver for en fredelig udsigt til, hvad der kun kan beskrives som hotellets private oase.

Show More
Show Less

Classic Sea Facing Rooms

Samtlige værelser på Classic Sea Facing Rooms har balkon med udsigt over Umhlangas ikoniske fyrtårn og den betagende kystlinje.

Show More
Show Less

Luxury Sea Facing King/Twin Rooms

Luksusværelser med havudsigt, som alle har balkon med udsigt over Umhlangas ikoniske fyrtårn og den betagende kystlinje. Samtlige værelser har badeværelse med dobbelt toiletbord og en rummelig separat bruser.

Show More
Show Less

Sea Facing Cabana

Vores smukt indrettede Cabanas, beliggende på den nederste jordoverflade med individuelle terrasser, tilbyder enestående udsigt over vandkanten. Inden for disse dejlige cabanas gæster kan nyde sove fredeligt på luksuriøse king size fire plakat senge.

Show More
Show Less

Sea Facing Luxury Suites

De individuelt indrettede suiter med havudsigt har en storslået udsigt over Det Indiske Ocean. Der er plads og komfort i et luksuriøst soveværelse med stilfuldt indrettet separat opholdsområde.

Show More
Show Less

Sea Facing Deluxe Suites

Deluxe Suites ligger på den nederste etage med private springbassiner og terrasser og tilbyder gæsterne luksuriøse værelser og separate loungeområder — en perfekt konfiguration for et perfekt ophold.

Show More
Show Less

Sea Facing Family Rooms

På The Oyster Box er der blevet lagt en utrolig grad af omhu og hensyntagen til at give ekstraordinære niveauer af komfort for familier. Med dette i tankerne er vi glade for at tilbyde fem private familieværelser, hver med et soveværelse sammen med et ekstra andet soveværelse (fire med køjesenge og en hems med to enkeltsenge) til de mindre medlemmer af familien.

Show More
Show Less

Superior Garden Villas

Disse charmerende villaer ligger i hotellets frodige omgivelser og nyder hver sin luksus med privat dyb pool, en afslappende terrasse, egen lounge og bar samt et overdådigt badeværelse. Hvis gæsterne ønsker det, kan disse villaer omdannes til en 2 soveværelser villa blot ved at reservere en af Garden Villa Loft.Set i de frodige omgivelser i hotellets haver disse charmerende villaer hver nyde luksus af en privat dyb pool, afslappende terrasse, privat lounge og bar og et overdådigt badeværelse. Hvis gæsterne ønsker det, kan disse villaer omdannes til en villa med 2 soveværelser blot ved at reservere en af Garden Villa Lofts.

Show More
Show Less

Presidential Suite

Suiten er opdelt i to niveauer med en privat elevator og tilbyder gæsterne glæden ved et stort soveværelse med sin egen rolige, usædvanligt komfortable siddeområde og en intim personlig undersøgelse. To overdådige marmorbadeværelser - hans og hendes - med hendes tilbyder uovertruffen havudsigt for luksus og ro uden sammenligning. Og selvfølgelig er der den storslåede private kant-flow swimmingpool, en smagfuldt skræddersyet privat lounge, en elskværdig spisestue med plads til 8 gæster med en privat bar og et veludstyret køkken til intime in-suite spisning. Og for den endnu større følelse af plads, tilbyder suiten et ekstra soveværelse.

Show More
Show Less

Enquiry Form

The Oyster Box

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål