WeTu Analytics

Val du Charron Wine and Olive Estate Guesthouse

Val du Charron Wine & Leisure Estate and Guesthouse ligger på en fungerende gård i hjertet af Bovlei-dalen, 10 minutter fra byen Wellington og under en times kørsel fra Cape Town.

Val du Charron (Vagonmakers Valley) er det oprindelige navn Wellington. Det blev så navngivet i slutningen af det 17. århundrede, da området blev bosat af de franske huguenoter, der medbragte kunsten at vin- og vognfremstilling. De Groenenbergh gård (nu Val du Charron) blev proklameret i 1699 og givet til hr. Pieter Erasmus fra Nederlandene, der dyrkede på denne ejendom med sine fire sønner. Val Du Charron er et moderne mødested med en gammel vintradition og fascinerende historie.

Guesthouse består af 16 luksuriøse suiter hver med spektakulær udsigt over vinmarkerne og Hawekwa-bjergene. Der er tolv luksus dobbeltværelser med queensize senge, tre tvillingeværelser, et standard dobbeltværelse og et rummeligt familieværelse, der sover fire. Alle værelser har eget badeværelse, aircondition, DSTV og WIFI. Der tilbydes te og kaffe på samtlige værelser.

Coach House består af tre luksuriøse suiter, hver med fantastisk udsigt over vinmarkerne/haven og Hawekwa-bjergene.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Val du Charron Wine and Olive Estate Guesthouse

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål