WeTu Analytics

The Emakoko

Konceptet for The Emakoko var udtænkt af Anthony og Emma Childs - dine værter under dit ophold. De bor på stedet med deres lille familie og deres dedikerede personale, som er glade for at byde gæster velkommen, og for hvem intet er for meget besvær.

Emakoko er en tyve fire-sengs, luksus lodge kunstfærdigt bygget ind i siden af en dal på Mbagathi floden, på grænsen til Nairobi National Park. Der er taget stor omhu for at indarbejde de smukke figentræer, der vokser på klippen, hvor hytten ligger. Samtlige værelser har udsigt over floden og ind i parken.

Emakoko giver folk mulighed for at starte og afslutte deres safari i det dyreliv miljø, de har rejst så langt for at nyde. Inden for 20 minutter efter toldklarering kan de nu se spil i den fantastiske Nairobi National park. De eneste „overførsel“ forsinkelser, der sandsynligvis vil blive stødt på vej til eller fra Emakoko er de naturlige pauser for at se en stolthed af løver eller venter på en Rhino eller rejse Giraf at krydse vejen.

Uanset om du nyder en Emakoko cocktail i udsigtsområdet eller blot en kop kaffe ved poolen med udsigt over floden, er afslapning sikret. Der er også mulighed for at se vores hjemmehørende flodhest, som også kan lide at holde øje med dig. Han kan ses græsning på græsplænen uden for værelserne tidligt om aftenen eller om morgenen.

Show More
Show Less

Enquiry Form

The Emakoko

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål